< Terug naar alle leden

Le Pecheur Vaartochten Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Le Pecheur Vaartochten biedt u de mogelijkheid om met verschillende arrangementen te genieten van de Biesbosch. Le Pecheur Vaartochten is gespecialiseerd in vaartochten als familie- of bedrijfsuitje in, met name, de Brabantse Biesbosch. Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 9.000 hectare.

Vanaf het water is de ideale plek om dit mooie natuurpark nog beter en mooier te ervaren. Laat je varen door de mooie wateren van de Biesbosch en, terwijl je geniet van een lekker drankje, ontdek je diverse planten en mogelijk een vos, een ree, een vis- of zeearend, of de beroemdste bewoner, een bever! Geniet van de stilte in de doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, of maak een mooie zonsop- of -ondergang mee.

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om het Biesboschmuseum te bezoeken of een van de vestingsteden als Willemstad, Heusden, Geertruidenberg of Woudrichem. Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om ergens voor anker te gaan. Je kunt dan gebruik maken van ons sup-board (stand-up-paddling) of ervoor kiezen te gaan zwemmen. Le Pecheur kan ook ergens aanleggen vanwaar je dan een van de vele wandeltochten kunt ondernemen.

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om een dag(-deel) te varen met Le Pecheur, een klassieke stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft.

Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u ‘het hutje op de heide’ beu bent als locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Le Pecheur is, al varend, de ideale locatie voor een vergadering, presentatie of een intiem bedrijfsuitje. Ook als u iets te vieren heeft met vrienden of familie is het genieten aan boord van motorjacht Le Pecheur. Tot een gezelschap van 10 personen bent u aan boord altijd welkom en is (bijna) alles mogelijk. Al varend, vanuit Jachthaven Biesbosch te Drimmelen, geniet u van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje. Bij mooi weer kunt u voor anker of afmeren aan een van de oevers of steigers. Ook kan er natuurlijk gezwommen of gesupt worden. Ook bij slecht weer zijn we van alle gemakken voorzien.

Wij bieden u diverse mogelijkheden zoals een tocht naar Willemstad, Dordrecht, Breda of Heusden met een diner aan boord of een reservering in een van de restaurants, het kan allemaal.

Deel uw wensen met ons en we maken voor u graag een offerte/arrangement op maat.


Contactgegevens
Leonie van Oudyckstraat 34
4906 JC Oosterhout
T: 06-21212941
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -