< Terug naar alle leden

ROPAsign Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Wat is ROPAsign?
ROPAsign is een reclame productiebedrijf en levert een compleet pakket van visuele communicatie en onderscheidt zich door specialismen. Bij ROPAsign vindt u alles onder een dak. Voor (full colour) stickers en het beletteren van voertuigen, gevels en reclameborden kunt u bij ons terecht. Vlaggen, spandoeken, presentatiematerialen, kleding en drukwerk: alles wordt door ons volgens uw wensen ontworpen en uitgewerkt. Een team van enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak staat voor u klaar om uw wensen in een ontwerp te vertalen en vervolgens uit te voeren.
ROPAsign heeft moderne technieken in huis zoals groot formaat printers, laminators en snijplotters. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, die door de specialisten in een ruim opgezette werkplaats en op locatie worden bewerkt. Vele bewerkingen zoals, zagen, frezen en laseren worden toegepast. ROPAsign is actief in de gehele Benelux en met onze vele partners worden grote projecten gerealiseerd.

Het team van ROPAsign
Het team van ROPAsign bestaat uit enthousiaste signmakers en vormgevers met passie voor hun vak.
Elke opdracht betekent een nieuwe uitdaging.
De uiteenlopende opdrachten worden op een gedegen manier aangepakt en tot uitvoer gebracht. Dat betekent dat we specialistische kennis en ervaring in huis hebben op het gebied van ontwerp en vormgeving. Onze medewerkers zijn weliswaar allround signmakers, maar hebben daarnaast ieder hun eigen specialisme. Denk daarbij aan carwrappen, montage-werkzaamheden van diverse reclame-uitingen, zowel binnen als buiten. Ook het ontwerpen van een logo en het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl behoren tot de mogelijkheden.

Onze waarden
De basis van onze onderneming is gebaseerd op een aantal waarden.

Persoonlijk
Wij zijn oprecht in uw wensen geïnteresseerd en gaan voor relaties op de langere termijn. Wij verdiepen ons in de achtergrond van onze klanten en denken graag met hen mee. Vanuit onze betrokkenheid helpen we u zo goed mogelijk.

Resultaat
Een goed resultaat geeft een kick. Wij doen er dan ook alles aan om dat te bereiken.

Eerlijk
Ons advies is goed en oprecht en komt voort uit de wensen van de klant in combinatie met onze vakkennis. Niet alles kan en iet alles werkt. Daar zijn we heel duidelijk over.

Praktisch
Uiteindelijk zijn we Brabanders, we gaan voor het beste resultaat dat past bij de klant. Niets meer en niets minder.

Passie
Passie is iedere dag onze drijfveer om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Samen met u streven we naar een oprechte en respectvolle relatie.

Betrokken ondernemen
ROPAsign is een erkend Leerbedrijf. In de afgelopen jaren hebben vele studenten met succes hun studie afgerond bij ons bedrijf.
Bij ROPAsign voelen we een grote betrokkenheid met klanten, daarnaast kunnen (sport)clubs en evenementen in de omgeving rekenen op onze steun.
Dat is voor ons meer dan alleen werk. Dat is hoe wij zijn.
Wilt u ook betrokken ondernemen? Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met u mee.

Onze geschiedenis
Robert Paridaans is in 2010 gestart met de franchise onderneming Signdirect Tilburg aan de Pallasstraat te Tilburg.
In 2015 is een nieuw onderkomen betrokken aan de Boterberg 8 te Tilburg.
Met ingang van 1 november 2017 is de franchise-overeenkomst omgezet in een partner overeenkomst met Signdirect Nederland. Onder de nieuwe naam ROPAsign zijn alle activiteiten op de bekende vertrouwde en degelijke wijze voortgezet.
Als eenmansbedrijf is ROPAsign gegroeid naar een onderneming met 5 medewerkers.
Vanaf 1 januari 2018 is het wrappen van voertuigen een specialisme van ROPA Groep BV, ondergebracht in Carwrapmasters.nl. Onze professionele sign-makers, zijn zeer ervaren in het wrappen en aanbrengen van striping op alle type voertuigen. Ook het tinten van ramen is een van onze specialismen. Wij hebben een zéér uitgebreide portfolio en werken uitsluitend met folies van topkwaliteit!
Per 01 mei 2020 is onze partner overeenkomst met Signdirect gestopt. Vanaf dit moment handelen wij als ROPAsign Veelzijdig in reclame en Carwrapmasters.nl.


Contactgegevens
Boterberg 8
5047ST Tilburg
T: 0137506355
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -