< Terug naar alle leden

ArboNed Tilburg Branche: Personeel & organisatie, Arbo

Bedrijfsomschrijving

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.
Als ondernemer wilt u één ding: ondernemen. Doen waar u goed in bent. Bent u tegelijkertijd werkgever, dan kan er ook ‘gedoe’ op uw bord liggen waar u misschien helemaal niet voor in de wieg bent gelegd.

Bij wie kunt u dan terecht voor hulp en advies? Bij iemand die u begrijpt. Iemand die snapt hoe het werkt in uw branche en die weet wat er in uw omgeving speelt. Die uw taal spreekt en wiens kennis en ervaring bewijzen dat hij er helemaal voor u is. Iemand die u altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak, maar die u net zo makkelijk via de digitale wegen bereikt. Maar vooral: iemand die de zaken voor u regelt, waarop u niet zit te wachten. Zaken die soms klein lijken, maar een grote impact kunnen hebben. Zaken die uw bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in uw bedrijf gezond te houden.

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Hiervoor brengen we met onze (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten in kaart hoe uw bedrijf ervoor staat. U krijgt inzicht, adviezen en praktische oplossingen die passen bij uw onderneming en die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw mensen. Want met vitale mensen kunnen ondernemers hun doelen realiseren en hun ambities waarmaken, kortom: gezond ondernemen.

Dagelijks staat u uw klanten in hun bedrijfsvoering bij. U wilt uw klanten goed kunnen adviseren over de keuze voor een arbodienst. En ze proactief informeren over verzuim, inkomen en preventie. ArboNed ondersteunt u hier graag bij, zodat u uw relaties van een compleet advies kunt voorzien. Makkelijk voor u en voor uw klant.

ArboNed voor het MKB
Verzuimbegeleiding en re-integratie
Als een werknemer (lang) ziek is, komt er nogal wat op uw klant af. ArboNed begeleidt, verlaagt en voorkomt verzuim. ArboNed ondersteunt uw klant persoonlijk en neemt hem zoveel mogelijk werk uit handen. Naast de combipakketten in samenwerking met verzuimverzekeraars, bieden we diensten en services aan in verschillende andere abonnementen: ArboNed Flex, ArboNed Basis en ArboNed Extra. Op deze pagina vindt u de activiteiten- en tarievenoverzichten. Als een werknemer uitvalt, dan wil uw klant kunnen rekenen op snelle actie, helder advies en praktische informatie die perfect aansluit bij zijn situatie. Een gemiddelde verzuimdag kost namelijk al gauw € 250! Dan is ArboNed een goede keuze. Want wij adviseren, ondersteunen en activeren zowel de werkgever als de werknemer persoonlijk en daadkrachtig!

Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)
Eigenrisicodragen WGA en Ziektewet
Voor bedrijven die eigenrisicodrager voor de WGA en/of voor de Ziektewet zijn is het belangrijk de re-integratie vanaf dag 1 te beginnen en in het 3e ziektejaar voort te zetten. ArboNed biedt, samen met kennispartner SV Land, werkgevers hiervoor een complete 12-jaarsoplossing met verzekeraars als De Amersfoortse, Delta Lloyd en Loyalis.

Preventie
Ook op het gebied van preventie staan we voor uw klant klaar. Zijn uw klanten bekend met de wettelijke verplichtingen om verzuim, langdurige arbeidsongeschiktheid en bedrijfsongevallen te voorkomen? Met de gratis online Goed geregeld check van ArboNed werken uw klanten aan een prettige, veilige en gezonde werkomgeving en krijgen ze direct inzicht in hun wettelijke verplichtingen.

Denk aan de wettelijk verplichte Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), zodat uw klant weet waar de risico’s zitten én hoe deze snel aan te pakken. En hoe ervaren zijn werknemers hun werk? Met een Preventief medisch onderzoek (PMO) weet uw klant hoe fysiek en mentaal gezond zijn mensen zijn. Hij kan dan vroegtijdig maatregelen nemen om zo verzuim te voorkomen. Het aanbieden van een PMO is ook bij wet verplicht.

Zoektool: Verzekeringsadviseur dichtbij
Vooral voor kleinere werkgevers kunnen de kosten van langdurig ziekteverzuim funest zijn. Een verzuimverzekering is voor hen daarom vaak een verstandige keuze. Toch hebben veel kleinere werkgevers nog geen verzuimverzekering.

ArboNed wijst werkgevers tot 36 medewerkers nu op de mogelijkheid om via een verzekeringsadviseur een verzuimverzekering in combinatie met arbodienstverlening door ArboNed af te sluiten. Met onze nieuwe tool ‘Verzekeringsadviseur dichtbij’ op arboned.nl kunnen werkgevers snel een verzekeringsadviseur in de buurt vinden. Zo doet ArboNed graag iets terug voor verzekeringsadviseurs die regelmatig ArboNed adviseren, vaak in combinatie met een verzuimverzekering!

Gegevens controleren
We hebben de gegevens van uw kantoor opgenomen in onze handige zoektool. Wilt u hier uw gegevens controleren? Eventuele wijzigingen kunt u mailen aan een van onze twee accountmanagers Intermediair.


Contactgegevens
Saal van Zwanenbergweg 19
5026 RM Tilburg
T: 0765243600
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -


Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.