< Terug naar alle leden

Grafi-id Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Als grafisch ontwerper zorg ik dat uw bedrijf, organisatie, product of dienst díe herkenbare uitstraling & eigen identiteit krijgt, waarmee u zo een goede indruk bij uw doelgroep achter laat!

Het pakkende concept of een praktische oplossing bedenken, nieuwe uitingen creëren al dan niet volgens de richtlijnen van een bestaande huisstijl, headings of short copy bedenken en kan me storten op het druktechnisch afronden of voor online gebruik natuurlijk... vooral de afwisseling vind ik leuk.

In 2010 voor mezelf begonnen onder de naam Grafi-id, dit na meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van reclame als grafisch ontwerper, concept / idee, vormgeving t/m het technisch op orde maken van bestanden (dtp) en websites. Als sparringpartner voor nieuwe concept ideeën. Tevens als projectleider ingezet waar meerdere mensen aan de diverse uitgaves werkten, om te zorgen dat alles wel in de uitgezette vormgevingslijn / huisstijlbewaking en eventueel meerdere vertalingen gestroomlijnd door de studio liepen. Samen met de web developer websites gerealiseerd, qua vormgeving en een logische structuur, de input met beeldmateriaal gereed gemaakt en geplaatst, inclusief linking, controle en onderhoud. Daarnaast stagiaires begeleid.

Grafi-id bestaat inmiddels 12,5 jaar! Met trots een zeer gevarieerde klantenkring op mogen bouwen. (Bekijk mijn site als deze vernieuwd is.) Mocht je interesse hebben, bel of mail me gewoon even.

Als freelancer bij / voor verschillende reclamebureaus, als marketingafdelingen binnen bedrijven gewerkt. Ben freelance in te huren op locatie of vanuit mijn eigen studio 'achter de schermen'.
Ondanks dat ik zelfstandig bezig ben, blijf ik een echte teamplayer, betrokken / meedenkend / oplossingsgericht en iemand van de puntjes op de i. Heb veelzijdig werk verricht: vooral business to business, consumentgerichte, retail en ideële reclame, maar ook voor gemeentes grafische uitingen mogen maken.

Specialisaties: Goed in Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat (tevens invulbare pdf-formulieren). Bekend met Microsoft Office programma’s en WordPress: content plaatsen.

Grafi-id werkt duurzaam; draait volledig op zonne-energie en wordt zonodig verwarmd d.m.v een warmtepomp, dus milieuvriendelijker en lekker energiezuinig sinds de verhuizing naar Landgoed Driessen in Waalwijk (2015). Recycle vanalles t/m de koffiecups.


Contactgegevens
Palfrenier 17
5146 BH Waalwijk
T: 0614125296
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -