< Terug naar alle leden

Selectline Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

Selectline is inmiddels meer dan 30 jaar actief als producent van sportveldbelijning (de witte lijnen op het veld), met West-Europa als grootste afzetmarkt. Wij ontwikkelen en produceren de coatings en machines in onze laboratoria en fabrieken in Nederland en Frankrijk. Deze producten worden vervolgens via een uitgebreid partnernetwerk verkocht, zowel onder de merknaam Selectline als onder tal van private labels.

Selectline is onderdeel van de Lumiforte Group, gevestigd in Baarle-Nassau. Lumiforte is producent van innovatieve hightech coatings ter optimalisatie van het kasklimaat in de internationale glastuinbouw en heeft eigen vestigingen in West- en Zuid-Europa en in Canada. Vanuit deze vestigingen wordt er wereldwijd geëxporteerd naar meer dan 60 landen. Naast hightech coatings is Lumiforte ook specialist in sportveldbelijning (Selectline), momenteel voornamelijk actief in Europa.

Wil je iets over ons weten? De beste manier is om contact met ons op te nemen; laten we eens kijken of we waardevolle partners voor elkaar zijn.


Contactgegevens
Geerstraat 8 Baarle-Nassau
5111 PS Baarle-Nassau
T: 013-5075395
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1959
Vestigingen: 4
Jaaromzet: > €5.000.000