< Terug naar alle leden

Huijbregts Koeltechniek Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Huijbregts Koeltechniek & Airconditioning
Huijbregts Koeltechniek is een dynamisch en innovatief koeltechnisch installatiebedrijf dat u graag advies geeft over de oplossing die het beste past bij uw wensen en omstandigheden.

Huijbregts Koeltechniek levert en installeert alles (uitsluitend A-merken) op het gebied van koeltechniek en airconditioning, van ijsblokjesmachines tot complexe koel- en vriesinstallaties voor de industriële en agrarische sector. De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring waardoor ze u in elke situatie perfect van dienst kunnen zijn. Samen nadenken over de beste oplossing op het gebied van koeltechniek? Bij Huijbregts Koeltechniek staan wij altijd voor u klaar.

Innovatief
Huijbregts koeltechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verschillende vlakken van de koeltechniek (o.a. CO2 koeling). Wij passen deze graag toe in uw nieuwe of bestaande installatie. Ook op het gebied van energie besparing zijn wij u graag van dienst. Zo installeren wij al jaren duurzame koelsystemen in verschillende sectoren zoals de horeca, detailhandel, agrarisch en industrie. Ook voor een energiezuinige oplossing op maat bent u bij Huijbregts koeltechniek dus aan het juiste adres.

Huijbregts Koeltechnieken
Rob en Tom Huijbregts groeiden op in het koeltechnische bedrijf van hun vader, Koeltechnisch Bureau Brabant. Dat bedrijf werd in 1999 verkocht. Rob wilde graag aan de slag in de koeltechniek. Hij volgde daarom de hts-elektrotechniek en in 2004 startte hij vanuit de garage Huijbregts Koeltechniek & Airconditioning. Zijn broer Tom voltooide tevens de hts-elektrotechniek en kwam in 2005 in het bedrijf. Vader Peter, die een lange carrière achter de rug heeft in de koeltechniek en 12 monteurs completeren het team.

Alle medewerkers blijven door regelmatige bijscholingen up-to-date ten aanzien van de laatste technieken en inzichten. Alle koelmonteurs beschikken over het vakdiploma F-gassen. Tevens beschikken de monteurs over een diploma veilig werken met natuurlijke koudemiddelen.

Huijbregts Koeltechniek is aangesloten bij zowel brancheorganisatie NVKL als STEK en voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van koeltechniek en airconditioning. Tevens heeft Huijbregts Koeltechniek een bedrijfscertificering op het gebied van veilig werken (VCA).

U kunt bij Huijbregts Koeltechniek terecht voor:

Service aan bestaande installaties (storingen en reparaties).
Onderhoud aan alle soorten koelinstallaties.
Nieuwbouw van koelmeubelen en koelcellen.
Levering en plaatsing van airconditioning voor verschillende sectoren.


Contactgegevens
Neerloopweg 34
4814RS Breda
T: 0765425734
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: -
Jaaromzet: -