< Terug naar alle leden

Baustoff + Metall Nederland Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Algemeen
Baustoff + Metall is dé specialistische groothandel én partner voor professionals in de droge afbouw. Met eigen logistieke middelen leveren wij een compleet assortiment kwaliteitsproducten, zoals systeemwanden, systeemplafonds, vloersystemen, isolatiematerialen, gepatenteerde klimaatplafonds, en brandwerende producten.
Met 3 vestigingen in Nederland (’s-Hertogenbosch, Roelofarendsveen en Zwolle) en ruim 100 vestigingen en 7 eigen fabrieken in Europa, is Baustoff + Metall koploper in de ontwikkeling van innovatieve systemen, met in elk vakgebied expertise waarop je kunt bouwen.

Jouw verwachtingen overtreffen
Bij B+M vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Dat begint met luisteren naar jouw mening en ervaringen. Wij gaan altijd voor beter en doen standaard een stapje extra: in oplossingen en in daadkracht. Dit alles doen we met een duidelijk doel: de beste totaaloplossing vinden voor jouw project.
Bij B+M koop je dus niet alleen bouwmaterialen. B+M biedt naast complete systemen voor wanden, plafonds, vloeren en bouwkundige brandpreventie ook technische ondersteuning en deskundig advies op maat. Onze zeer gemotiveerde en vakkundige medewerkers volgen regelmatig praktijkgerichte cursussen en opleidingen om hun kennis van de systemen en toepassingen volledig up-to-date te houden. Zo kun jij erop vertrouwen dat de materialen elkaar goed aanvullen en samen de beste totaaloplossing vormen voor jouw project.

Complete logistieke service op maat
Het is niet alleen ons uitgebreide assortiment, de slimme systeemoplossingen en onze ondersteuning in materiaalkeuze die B+M uniek maken. Bij B+M nemen we ook graag al je logistieke zorgen uit handen. Dit doen we door jouw hele logistieke proces op ons te nemen, van transport naar locatie tot logistiek op de bouw. Het voordeel voor jou is één centraal aanspreekpunt voor het totale logistieke proces. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook op de kosten.

Shop met Load & Go
Al je bestellingen kun je zelf ophalen bij onze Load & Go afhaalcentra in Den Bosch, Roelofarendsveen en Zwolle. Onze vestigingen liggen vlak naast de snelweg, waardoor ze gemakkelijk te bereiken zijn. Terwijl jij even een kopje koffie drinkt, zorgen wij ervoor dat jouw materialen in zeer korte tijd voor je klaar staan. Daarna kun je direct weer aan de slag!

Samenwerken
B+M werkt samen met de beste leveranciers in de afbouw sector. Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn wij als eerste op de hoogte van productontwikkelingen in de droge afbouw. Deze kennis delen wij graag met jou.


Contactgegevens
Docterskampstraat 6
5222AM 's-Hertogenbosch
T: 0736270560
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -