< Terug naar alle leden

Committ Legal Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Committ Legal is een vooruitstrevend niche advocatenkantoor in 's-Hertogenbosch, gericht op arbeidsrecht voor ambitieuze ondernemers en ondernemingen. Het is onze drive om de juridische issues over te nemen, te voorkomen en op te lossen. Als advocaat, maar vooral als partner.

Zoals met AnderhalvemetervoorHR, een initiatief van Committ Legal. Het inspireert alle HR Specialisten om te zorgen voor goed, gezond en voldoende personeel, juist in deze crisistijd. Hoe? Door middel van nieuwsberichten, praktijkvoorbeelden en vooral: gratis downloads.

Waarom? HR is aan zet! Bedrijven en organisaties zoeken naar manieren om weer vol aan de slag te gaan. Maar dan op een manier die past in de ‘anderhalvemetereconomie’: het nieuwe normaal. Dat vergt aanpassingen, een nieuwe manier van omgaan met personeel. Committ Legal wil je daar op voorhand bij ondersteunen.

Check www.anderhalvemetervoorHR.nl en profiteer vandaag nog van de praktische downloads, van coronaprotocol, tot thuiswerkovereenkomst, tot reorganisatieplan. Committ Legal wijst de weg!

Onze beloften:

#Oplossingsgericht

Committ Legal is pragmatisch en zorgt er voor dat jij bij problemen alleen maar hoeft te bellen om te weten dat de zaak in goede handen is en goed wordt opgepakt. Wij leveren geen technische documenten, maar leveren oplossingen in heldere taal.

#Betrokken

Committ Legal staat naast je als ondernemer. Wij zijn niet een advocaat maar jouw huisadvocaat arbeidsrecht. We gaan voor langdurige relaties en zorgen dat jij je kunt focussen op je core business.

#Inspirerend

Als betrokken partner kijken wij verder en denken graag mee over hoe we het succes van jouw onderneming, via het juridische, kunnen vergroten. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat de organisatie op personeel vlak in control is en blijft. Legal supports business!

Wanneer spreken we af?!


Contactgegevens
Koningsweg 42
5211 BL Den Bosch
T: 06-15335718
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -