< Terug naar alle leden

Circular Values Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

CIRCULAR VALUES BV
Circular Values BV is gevestigd in Tilburg in Noord Brabant en is een jong innovatief en dynamisch bedrijf actief in het leveren van turn-key installaties en aanbieden van procesbegeleiding. Het is een relatief klein bedrijf met gedreven ondernemers met een historie in de landbouw en haar periferie.

Circular Values is uw partner in het opwaarderen van agrarische restproducten. Wij leveren concepten om organische reststromen te raffineren en zo bruikbare nutriënten en/of vezels te winnen. Of het nu gaat om stikstof, fosfaat of andere componenten.

Circular Values heeft enkele concepten ontwikkelt om zowel op centraal als decentraal niveau, specifieke componenten uit een productstroom te winnen zodat dit product veel beter inpasbaar is in de nabije omgeving. Het gescheiden ‘zuivere’ component is hoogwaardig en beter inpasbaar in andere kringlopen die daarmee gesloten kunnen worden. Voor de decentrale aanpak op de boerderij biedt Circular Values veelal oplossingen in modulaire systemen zodat het past op ieder bedrijfstype en bij iedere bedrijfsvoering. Zo kan de veehouderij ook sterk bijdragen aan de circulaire en biobased economie, waardoor zij zowel financieel als milieutechnisch duurzamer kan worden.

Het team van Circular Values heeft al meerdere jaren ervaring in de verwerking van diverse organische reststromen en het ontwikkelen van technieken, processen en oplossingen voor deze specifieke reststromen. Voor diverse productstromen heeft Circular Values reeds een concept met bewezen techniek en anders wordt ze wel ontwikkeld indien deze behoefte daar is. Of u nu producent bent van een organische reststroom of behoefte heeft aan een biobased product, Circular Values helpt u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Naast het afleveren, installeren en het in bedrijf stellen van een toepassing willen we graag ondersteuning bieden in de operations, proces service en technische service op locatie. Middels remote control en online monitoring kunnen we dagelijks de processen op afstand opvolgen en bewaken.


Contactgegevens
Herastraat 15
5047 TX Tilburg
T: 0880407700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -