< Terug naar alle leden

Losberger De Boer Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Losberger De Boer is een van de grootste leveranciers van tijdelijke en permanente modulaire gebouwen ter wereld. Onze producten zijn van topkwaliteit en overal inzetbaar. Waar u ook bent gevestigd, wij kunnen u helpen met ruimteoplossingen op maat.

Onze ruimteoplossingen
Wij leveren onze klanten de beste ruimteoplossingen op maat en helpen hen graag met het realiseren van hun doelstellingen. We nemen in het ontwerp van onze producten alle wensen van de klant op maat mee. We hebben een groot assortiment tijdelijke en permanente structuren op voorraad en deze kunnen we tot in de kleinste details op maat aanpassen.

Onze ervaring
Wij hebben een schat aan ervaring opgebouwd met ruimteoplossingen van wereldklasse en daar zijn we trots op. We zijn trots op de projecten die we hebben uitgevoerd: van grote sportevenementen als de Olympische Spelen en Wimbledon en prestigieuze evenementen als het Mobile World Congress tot aan het bouwen van terminals voor grote luchthavens, en kantoren, fabrieken en opslagfaciliteiten voor grote bedrijven.

Wij willen een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner voor u zijn
Losberger De Boer is één van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van tijdelijke en permanente ruimteoplossingen. Onze structuren en gebouwen worden gebruikt voor commerciële doeleinden, evenementen en openbaar gebruik, alsmede voor militaire en humanitaire toepassingen.

Onze missie

Onze missie is verankerd in de bedrijfsslogan 'Committed to your success'. Wij leggen ons erop toe om onze klanten de best mogelijke ruimteoplossing en de beste klantenervaring te bieden.

Wij zijn gedreven en willen de beste zijn in wat we doen. Met enige trots zeggen wij dat wij er alles aan doen om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner voor u te zijn.

Onze beloften

Wij willen de hoogste klanttevredenheid bereiken. Wij zijn er om uw uitdagingen aan te gaan en onze belangrijkste drijfveer is om ervoor te zorgen dat u uw doelen bereikt. Wij zijn Losberger De Boer, committed to your succes.

Teams en productielocaties over de hele wereld

Losberger De Boer werd meer dan 100 jaar geleden, in 1919, opgericht in Heilbronn, Duitsland. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie tussen Losberger GmbH en De Boer Structures uit Alkmaar. Wij zijn trots op onze rijke historie, die meer dan honderd jaar omspant.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Fürfeld, Duitsland en we hebben kantoren, productiefaciliteiten en teams in meer dan 20 landen over de hele wereld. Alle Losberger De Boer gebouwen en tentstructuren worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Al onze producten zijn beschikbaar voor verkoop of huur/lease.


Contactgegevens
Laanenderweg 11
1812 PW Alkmaar
T: 0725400444
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1919
Vestigingen: -
Jaaromzet: -


We are Losberger De Boer