< Terug naar alle leden

Metalco Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Metalco B.V. is een solide, allround en vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf, opgericht in 1998. Klanten kiezen voor ons, vanwege onze kennis en ervaring van rvs, staal en aluminium. We voelen klanteisen en -wensen haarfijn aan. En we produceren elk metalen product met plezier en precisie. Niet voor niets onderhouden we al jarenlang prettige relaties met al onze klanten en hebben we een goede reputatie in Oisterwijk en verre omgeving opgebouwd.

Sterk in spoed- en bloedorders
U heeft uw producten snel in huis, omdat wij vrijwel alle metaalbewerkingen in onze eigen werkplaats uitvoeren. Metalco-medewerkers zijn breed gespecialiseerd en voeren opdrachten vaak alleen uit. Zij putten daarbij uit een ruime voorraad onderdelen en materialen. Zo houden zíj de vaart in het productieproces en kunt ú rekenen op korte levertijden.

Momenten waarop u ons nodig heeft
Wij ontfermen ons over uw opdracht, zodat u zich rustig op uw klanten en kernactiviteiten kunt concentreren. Metalco B.V. ontzorgt u, wanneer u:

Geen metaalbewerkingsfaciliteiten heeft;
Een samenwerkingspartner zoek voor lange tijd, of voor een project
Bij drukte metaalwerk wilt uitbesteden;
De kennis/ervaring van vakmensen mist;
Spoedorders voor metaalproducten heeft;
Speciale metaalbewerkingsklussen heeft.

Vakkennis en vakkundigheid
Elke medewerker, van leerling-metaalwerker tot eigenaar, volgt regelmatig een training of cursus. Zo bent en blijft u verzekerd van een hoge productkwaliteit en snelle service. Metalco beschouwt vakkennis als een voorwaarde voor klanttevredenheid. Wij zijn dan ook trots dat we leerbedrijf zijn voor toekomstige vakmensen.

Wij werken voor vele sectoren
Vanuit Oisterwijk richten wij ons vooral op het regionale midden- en kleinbedrijf. Onze klanten op hun beurt leveren (onze producten) aan ondernemingen wereld wijd.

De sectoren waaraan wij leveren zijn onder andere:

Weegtechniek
Machine- en framebouw
Robotica en ICT-projecten
Verpakkingsmachines / intern transport
Voedingsmiddelenindustrie
Deeg- en broodverwerking
Bier en frisdrankenindustrie
Stempel- en matrijzenbouw
Paramedische hulp


Contactgegevens
De Nedervonder 15
5061 JP Oisterwijk
T: 0135210299
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000