< Terug naar alle leden

Graveka Diessen Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Over Graveka: Warm van A tot Z

Geniet van warmte in zijn natuurlijkste vorm. Warmte begint thuis. Thuis, in Brabant. Dat begint al bij binnenkomst. Dus starten we met een kopje koffie. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en vooral om onszelf te blijven. Die eigenschappen passen al sinds 1981 bij Graveka Diessen. Ook het team voldoet aan die kwaliteiten. Vaste gezichten, doeners en dus harde werkers. Daar zijn wij trots op! Al sinds jaar en dag leveren wij daarom persoonlijk maatwerk in haarden, kachels en schouwen. Naast technische vakkundigheid hebben wij ook interieurkennis in huis. Passie voor ‘wonen’ zit er bij ons ingebakken. Wij worden warm van warme producten en verfijnen dit eventueel met zinderende interieurideeën. Wij kunnen hierin ook samenwerken met interieurarchitecten zoals Hemelswonen.

Ambachtelijke smederij
Wij nemen de tijd om dromen en plannen met je te delen. Want delen doen wij graag. Onze ambachtelijke smederij geeft bovendien ruimte aan persoonlijke plannen. Daar werken ambachtsmensen. Mensen die hun vak verstaan. Vuurmeesters met passie voor smeedwerk en meer. Zo kunnen we elke woonwens realiseren.
Ambachtelijke haarden
Ambachtelijke open haarden
Ambachtelijke smederij

Enorme voorraad
En we doen nog veel meer! Naast onze grote voorraad zijn we sterk in het kleine werk. Bij ons is elk detail belangrijk. Dus ook voor onderdelen of accessoires, groot of klein, vinden Graveka Diessen klanten ons fijn!

Jaarlijks onderhoud
Onder onze expertise valt ook de jaarlijkse inspectie van installaties, schoorstenen en rookkanalen. Voor Graveka klanten is dit uit serviceoogpunt extra aantrekkelijk vanwege onze lage kosten. Tegen een relatief klein bedrag zitten onze klanten er warmpjes bij. Schoorsteen vegen? Dat vinden wij een schone taak, die wij graag voor onze klanten verrichten.


Contactgegevens
Julianastraat 45
5087 BA Diessen
T: 0135041784
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1981
Vestigingen: -
Jaaromzet: -