< Terug naar alle leden

IBS Capital Allies Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn IBS Capital Allies. Wij bieden asset management, fiduciair management, fund management en corporate finance. Aan vermogende particulieren, ondernemers en instellingen.
Wij willen de beste medestander van onze klanten zijn. Een bondgenoot in de steeds complexere financiële wereld. We doen dat met overgave en plezier. Daarbij houden we zelfkritisch en actief oog voor de wereld om ons heen en onze rol daarin.
Dit doen we vanuit kernwaarden die ons richting geven: eigenzinnig, moedig, eerlijk en ondernemend.
We zijn er al sinds 1987, toen we begonnen als het Instituut voor Beleggings Strategie. Sindsdien zijn we flink gegroeid. Op eigen kracht. We hebben onze zelfstandigheid en onafhankelijkheid weten te behouden.
Inmiddels zijn er elke dag zo’n 80 IBS bondgenoten aan de slag. De meesten van hen zijn DSI gecertificeerd. En onze klanten hebben bij elkaar zo’n 4,5 miljard euro aan ons toevertrouwd.
Voor onze beleggingen werken wij samen met vooraanstaande depotbanken. Wij zijn namelijk zelf geen bank.
Ons maatschappelijke standpunt
Rendement is wat ons betreft niet alleen financieel. Maar ook maatschappelijk en duurzaam. Dat bijt elkaar niet, het kan zelfs versterkend werken. Het maakt rijker in meerdere opzichten.
Dus ondernemen en beleggen we zo duurzaam mogelijk. Zo streven we naar een minimale eigen footprint. Wat overblijft compenseren we via Trees for All.
Daarnaast steunen wij non-profit organisatie Just Diggit. Zij zorgen voor klimaatverbetering door hergroening. Een logische partner die direct zichtbare ecologische impact weet te realiseren. En daarmee bovendien de leefomgeving van lokale bevolkingen verbetert. Dat leidt tot toenemende kansen om in eigen onderhoud te voorzien en nieuw perspectief te creëren.
Tot slot, wij realiseren ons dat onze kernactiviteit ook een sociale context heeft. Daar waar wij succesvol zijn en financieel perspectief voor onze klanten creëren, is er een grote groep mensen met beperkt verdienvermogen en die geen of weinig perspectief heeft. Wij vinden het onze opdracht om daar op een actieve manier aandacht aan te besteden. Wij hebben kennis en ervaring. En het allerbelangrijkste, de drive van onze medewerkers om écht bij te dragen. Hiermee zijn we ook IBS Social Allies.


Contactgegevens
De Cuserstraat 87
1081CN Amsterdam
T: 06-21375983
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -