< Terug naar alle leden

SUNSHIELD Unieke Louvers Branche: Industrie, Glasbewerking

Bedrijfsomschrijving

Sunshield is een toonaangevende fabrikant van rack arm louver systemen; flexibele zonwering met lamellen. Dankzij een uitgebreid netwerk van partners worden de unieke louvers van Sunshield over de hele wereld aangeboden, geïnstalleerd en onderhouden.

EEN HALVE EEUW ERVARING
Voor de start moeten we terug naar 1971, in een oude brouwerij in Wooburn Town, een uur rijden van hartje Londen. Een grote sprong voorwaarts was de creatie van beweegbare lamellen. Met verstelbare louvers wordt namelijk nauwkeurig daglichtbeheer en een traploze bescherming tegen verwarming door de zon mogelijk.

DE NEDERLANDSE VERBINDING
De export naar Nederland was het begin van een intensieve samenwerking tussen Sunshield in het VK en de Nederlandse distributeur. Via fusies en overnames zijn de ontwikkeling en productie naar Nederland verhuisd. Sinds 2006 opereert Sunshield vanuit Raamsdonksveer, gelegen aan de A27 halfweg Gorinchem en Breda.

HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
Mede dankzij langdurige samenwerking met leveranciers heeft Sunshield talloze doorbraken gerealiseerd op het vlak van flexibele productie en productinnovatie. De afgelopen 10 jaar heeft Sunshield zich ontwikkeld van maker van onderdelen, tot ontwerper en producent van complete systemen voor uiteenlopende toepassingen. Op projectniveau wordt in de ontwerpfase vaak nauw samengewerkt met architecten.

INSTALLATIE EN SERVICE
Van Australië tot de Verenigde Staten werkt Sunshield samen met gelijkgestemde dealers die zich van inventarisatie tot installatie 100% inzetten voor de klant. Sinds 2017 verzorgt Sunshield de installatie in Nederland zelf. En met ingang van 2021 ook in Vlaanderen. Evenals garantie en onderhoud trouwens.

ULTIEME KLANTERVARING
Voor elk project, van klein tot (extra, extra) groot, focussen Sunshield en haar zakenpartners zich op de ultieme beleving door u, de klant. Aarzel dus en daag Sunshield gerust uit met complexe situaties of missies die misschien onmogelijk lijken. De ingenieurs zijn bijzonder creatief met de flexibele rack arm louvers systemen.


Contactgegevens
Sterrekroos 35
4941 VZ Raamsdonksveer
T: 0162-438117
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000