< Terug naar alle leden

Twin Oil Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Ons doel is het verbeteren van uw rendement!
Dat doen we met veel plezier en daarom staan we 24/7 voor u klaar! Maak kennis met ons en ervaar hoe wij helpen bij het maken van keuzes op het gebied van brandstoffen , smeer- en reinigingsmiddelen; maar natuurlijk ook op het gebied van installatiewerk ten behoeve hiervan.

We staan voor…
Een goed, compleet en efficiënt advies met kennis en ervaring binnen uw branche en uw bedrijfssegment;
Producten van de hoogste kwaliteit; bij voorkeur van onze A-merken Total, ELF en Petronas, maar desgewenst ook van een ander merk;
Topservice bij de levering van uw producten; met eigen vervoer uit onze eigen voorraad vanuit het magazijn in Best;
Een uitgebreid netwerk, waardoor we u ook kunnen voorzien van producten buiten onze regio (Zuid-Nederland) of zelfs in het buitenland;
Ontzorgen en hulp bieden bij uw voorraadmanagement;
Branding van uw bedrijf voor uw (potentiële) klanten,
… en dat alles op racesnelheid, maar vooral door een eenvoudig en benaderbaar contact.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, heb je vragen over verschillende opties of wil je kennis maken, neem dan gerust contact met ons op of laat je contactgegevens achter!

ONZE DIENSTEN
Smeerolie en vetten
Ons smeeroliegamma is enorm uitgebreid met meer dan 3.000 producten in ons normale assortiment. Neem gerust contact met ons op over specifieke specificaties (approvals) of eigenschappen (foodgrade, biologisch afbreekbaar, vuur- / vorstbestendig, enz…)

De brandstoffen, smeermiddelen, reinigingsmiddelen, oliën, koelvloeistoffen en meer zijn te bestellen door contact op te nemen. Dit kan telefonisch, via de mail of via Whatsapp. Ziet u het product dat u nodig bent er niet tussen staan? Neem dan contact op met ons en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook op het gebied van installatiewerk ten behoeve van onze producten.


Contactgegevens
De Dieze 48
5684 PT Best
T: 06-51278718
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -