< Terug naar alle leden

Mijn Zonneveld Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Mijn Zonneveld. Waarom wij doen wat wij doen.
Uitstoot is killing. Dat besef kwam eens te meer toen ik een aantal jaar geleden met mijn kinderen een gletsjerafdaling in Oostenrijk wilde maken. Een afdaling die ikzelf als kind ook altijd maakte. Ik wilde die tijd herbeleven. En ik weet het nog goed. Als klein jochie op de ski's roetsjte ik naar beneden. Dit was ongeveer 35 jaar geleden. Toen ik met mijn eigen kinderen daar stond bleek er niets meer over van de gletsjer. Ik keek in een gat wat ooit een kolos was van 1.400 meter. En drie decennia later niet veel meer dan een zielig hoopje sneeuw.

Daar is de missie van mijn Zonneveld begonnen. Onderaan wat ooit een berg was. We zien 'm niet, maar alsnog willen we de top beklimmen. Niet wetend waar we uitkomen. We willen de wereld beter maken.

Mijn Zonneveld. Hoe wij te werk gaan.
Onze kracht ligt in de ontzorging van de opdrachtgevers. Wij verdiepen ons in het duurzaamheidsprobleem van onze klanten en zijn in staat om gefundeerd advies te geven. Wij kennen de financiële modellen op basis waarvan onze klanten verantwoorde beslissingen nemen. We weten ook hoe de subsidiesystemen en- verstrekkingen functioneren. Kortom, we kennen de wegen. En we maken de technische vertaalslag van advies naar implementatie.

Mijn Zonneveld helpt u om stappen te zetten naar duurzaamheid. Wij staat als het ware "naast" de klant en hebben hetzelfde gezamenlijke belang. Op deze manier hopen wij dat onze opdrachtgevers kiezen voor een duurzame oplossing die op de lange termijn rendabeler uitpakt dan een korte termijn "quick win".

Mijn Zonneveld. Wat wij u kunnen bieden.
Alles wat mijn Zonneveld doet moet in het kader staan van duurzaamheid. Het is ook daarom dat mijn Zonneveld alleen werkt met de beste materialen die beschikken over de langste levensduur.

Wij regelen voor u het gehele traject van, indien nodig, asbestinventarisatie, subsidies, controles en vergunningen tot aan de daadwerkelijke installatie. Daarbij presenteren wij u een passend verdienmodel voor uw situatie. Wij nemen de gehele coördinatie op ons en fungeren voor u als het centrale aanspreekpunt voor, tijdens en na de realisatie van uw zonnestroominstallatie.


Contactgegevens
Tijvoortsebaan 8 H
5051 HJ Goirle
T: 013-203209
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -