< Terug naar alle leden

Remoot Design Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Ervaren remote design sprint
en workshop facilitators

Onze facilitators hebben senior ervaring in Design, Business Strategy, Innovation en IT.

Remote workshop
Onze remote workshops geven jouw project die creatieve boost die het nodig heeft. Van design audits tot value proposition design workshops, we hebben voor elke fase van jouw project de juiste workshop.

Boost je creativiteit met een remote design workshop
Zet je team in een digitale ruimte en krijg de output die je nodig hebt om je project naar de volgende fase te brengen. Ontwikkel een nieuwe propositie, personas, prototypes of start met de ontwikkeling van een design systeem. Het maakt niet uit wat het je doel ook is, een remote design workshop is het ideale middel.

Remote Design Sprint
Voor teams die snel grote problemen willen oplossen of sneller willen innoveren.

Remote Design Sprint. Maanden werk in slechts 4 dagen.
Het meest effectieve proces om super snel te innoveren. In 4 dagen van een idee tot een oplossing die gevalideerd is door echte gebruikers.

In een serie gestructureerde workshops definiëren jullie de challenge, genereren jullie flink wat ideeën en komen jullie tot een oplossing welke in de vorm van een realistisch prototype getest wordt met echte gebruikers.

Het idee van een Design Sprint
De originele Design Sprint is een fysiek 5-daags proces ontwikkeld door Google Ventures (Jake Knapp schreef het boek “Sprint”) om belangrijke business vraagstukken op te lossen door middel van workshops, design, prototyping en testen met gebruikers.

Deelnemers vegen hun agenda leeg en maken binnen enkele dagen een realistisch prototype en testen dit met echte gebruikers voor snelle validatie.

Bedrijven als Google, Uber en Microsoft gebruiken sprints om innovatie te versnellen.

Het meest effectieve innovatieproces. Nog sterker in remote vorm.
Een fysieke Design Sprint van 5 dagen op rij is lastig plannen. Beslissers of belangrijke stakeholders kunnen niet vaak 5 dagen vrijmaken of fysiek aanwezig zijn.

Nu we allemaal bijna volledig remote werken, is een fysieke Design Sprint bijna onmogelijk. Innovatie staat daardoor onder druk.


Contactgegevens
Almystraat 30
5061PA Oisterwijk
T: 0611017219
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -