< Terug naar alle leden

Studio Frisbee Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Wij ontwerpen en faciliteren effectieve Workshops die teams helpen hun doel te bereiken, wat de uitdaging ook is.

Binnen allerlei soorten projecten is er vaak onduidelijkheid. Waar gaan we naartoe? Waar willen we over een jaar staan? Is dit probleem wel een echt probleem? Wat zou de oplossing moeten zijn? De meeste bedrijven proberen deze vraagstukken te tackelen door.. meetings.. Ze zijn vaak ongestructureerd, geven alleen ruimte aan degene met de meeste senioriteit of de grootste mond. Het resultaat van een meeting is daarom meestal.. een nieuwe meeting.

Wij zeggen: vergeet meetings! Gebruik Workshops!

Met onze unieke, effectieve en energieke Workshops werk jij met jouw team sneller naar een beter resultaat dan je in meerdere meetings had kunnen bereiken.

De sleutel zit in ons proces: wij helpen jou en jouw team de uitdaging te kaderen, een doel te stellen, ideeën te bedenken en het beste idee vervolgens te valideren met jouw eindgebruikers.

Wij helpen teams in een paar dagen tot een paar weken te bereiken wat ze in meerdere maanden of jaren hoopten te doen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Een nieuwe propositie ontwikkelen
- Een strategie bedenken
- Een concept voor een nieuwe website maken
- Een prototype van een app of software maken

Ervaar ook een andere manier samenwerken, slimmer en sneller. Neem contact met me op voor een proef Workshop bij jou op locatie of remote. Gaat dat een stap te ver? Vraag mij dan eens om onze laatste case, waarbij we voor 1 van de grootste zorgverzekeraars van Nederland een nieuwe app bedacht hebben gevalideerd met de doelgroep binnen slechts enkele weken.

Onze Workshoppers hebben senior ervaring in Design, Business Strategy, Innovation en IT.


Contactgegevens
Almystraat 30
5061PA Oisterwijk
T: 0611017219
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -