< Terug naar alle leden

A&T Prefab Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Binnen de A&T Bouwgroep is de laatste jaren met veel passie gewerkt aan de ontwikkeling van een duurzaam en economische verantwoorde prefab bouwmethode. Doel was om tot een betaalbare woning en/of appartement te kunnen komen.

De gemeente Oss heeft de bouwvergunning verleent zodat we de eerste modelwoningen bij onze productielocatie in Oss kunnen plaatsen. Hiermee gaan wij aan de laatste fase van de ontwikkeling beginnen: optimalisatie van de montage en gevelafwerking. A&T Bouwgroep verwacht de eerste woningen vanaf juni 2022 in de markt te kunnen aanbieden.

Uniek aan het A&T systeem is dat de woningen en appartementen geheel van hout en in licht bouwsysteem zijn uitgevoerd, en toch geheel aan de Beng-norm voldoet. De woningen zijn extreem duurzaam en kunnen als CO2 buffer dienen. Het A&T systeem kan beton- en waterloos worden uitgevoerd en heeft daardoor geen last heeft van bouwvocht. Dit biedt daardoor sneller een optimaal wooncomfort. Door een juiste afstemming tussen fabrieksmatige werkzaamheden en werkzaamheden die op het project dienen te worden verzorgd, is het mogelijk om tot een optimale prijsvorming te komen. A&T Bouwgroep hoopt met dit systeem een bijdrage te kunnen leveren aan de vraag van een betaalbare, innovatieve woning die gericht is op de toekomst. Wordt vervolgd!


A&T Prefab – uw betrouwbare partner
A&T Prefab is de kennispartner voor prefab kapconstructies en dakkapellen al ruim 30 jaar. Dit wordt gerealiseerd met de modernste tekensystemen en de aanwezige kennis en ervaring. Afnemers zijn verzekerd van een optimale uitvoering van de in opdracht verstrekte projecten door een gemotiveerd team van medewerkers.

Door nauwe samenwerking met onze vaste relaties wordt A&T Prefab al vroegtijdig in het bouwtraject betrokken. Deze optimalisatie trajecten zorgen voor een juiste prijs kwaliteit verhouding.

Door de nauwe samenwerking met onze zusteronderneming Dakspecialist Dapan kunnen wij u als afnemer optimaal ontzorgen. Alle kennis en kunde onder 1 dak.

De voordelen van A&T Prefab:
√ Alles onder 1 dak
√ Superieure kwaliteit
√ Eigen houtvoorraad
√ Ruime opslag
√ Modern machinepark
√ Deskundig advies
√ Specialist in maatwerk
√ Bim en Lean mogelijkheden
√ Eigen tekenkamer
√ Strakke logistiek
√ Respect voor milieu: wij leveren onder het FSC® én KOMO-certificaat en produceren op ecologisch verantwoorde wijze.


Contactgegevens
Randmeer 32
5347 JW Oss
T: 0412-653250
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -