< Terug naar alle leden

PC-Las Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

SERVICES
Waarom is PC-Las uw ideale partner in de vervaardiging van stalen producten, en wat is de meerwaarde van PC-Las BV
Meer over specifieke uitbestedingen:

Ontwerp
Met ons 3-D tekenpakket kunnen wij uw wensen tot in detail uitwerken. Ook is het mogelijk ideeën in een modelleer-omgeving te testen en wijzigen totdat het aan uw eisen voldoet. Van deze modellen maken we dan weer machine- en werktekeningen en kunnen de producten in een snel tempo in productie.

Alle disciplines onder één dak
In ons pand aan de Ramgatseweg 3 te Raamsdonksveer bevinden zich alle disciplines onder één dak. Zagen, knippen, zetten, kanten, buigen, walsen, uithoeken, boren, ponsen, ponsnibbelen, lasersnijden, lassen, robotlassen, en poedercoaten zijn een aantal diciplines die wij dagelijks uitvoeren. U kunt ons beter vragen wat wij niet kunnen.

Advies op maat
Door onze jarenlange ervaring is het werken met staal een automatisme geworden. Wij zijn erg praktijkgericht ingesteld en kunnen onze klanten daarom voorzien van een goed advies op maat.
Ook op het gebied van constructiewerk hebben wij heel wat in petto. Wij zijn NEN EN-1090 gecertificeerd hetgeen sinds 2014 verplicht is voor constructiewerk. Wij leveren constructie-gerelateerde producten dan ook niet zonder CE-verklaring.

Kwaliteit als basis
Als je kwaliteit als uitgangspunt neemt vanaf het ontwerp, dan is een mooi resultaat standaard. PC-Las werkt al meer dan 25 jaar met deze gedachte als uitgangspunt, vandaar dat klanten al net zo lang tevreden zijn met PC-Las als leverancier. Ook op het gebied van poedercoating staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Daarom werken wij alleen met de beste voorbehandeling en poeders.

PRODUCTIE
Waarom is PC-Las uw ideale partner in de vervaardiging van stalen producten, en wat is de meerwaarde van PC-Las BV
Meer over specifieke uitbestedingen:

Lasersnijden
Lasersnijden en Lassen

PC-Las BV, uw partner in lasersnijden
LasersnijdenMet onze 4KW laserbron, kunnen wij tot 20 mm staal snijden. Met onze volautomatische wisseltafel zijn wij in staat om de machine tijdens het snijden te laden en te ontladen. Via de werkvoorbereiding worden nestprogramma`s in de machine geladen die op hun beurt in bewerking worden genomen. Doordat wij na het snijden kunnen zetten, lassen en poedercoaten zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Aan de hand van een aangeleverd Cad-bestand (DXF of DWG), kunnen wij na één handeling uw tekeningen omzetten naar een snij-bestand.

Het grote voordeel van van PC-Las is dat uw producten vaak kunnen worden gecombineerd met onze eigen (voorraad-) -producten, zodat het afval meestal tot een minimum beperkt blijft.

PC-Las BV, uw partner in laswerk
LassenPC-Las BV is uw partner in laswek. Of het nu gaat over een lichte constructie, enkele stuks, of grote aantallen, wij hebben de kennis en de mensen in huis om u te helpen.

Wij lassen staal met MIG-MAG handmatig, maar voor grote series met de lasrobot, TIG (voor dun plaatwerk). Verder hebben wij de mogelijkheid om te puntlassen, en lassen wij aluminium (MIG-MAG).

Poedercoaten

PC-Las BV, uw partner in poedercoaten
PoedercoatenDe voorbehandelings- installatie is geschikt voor het voorbehandelen van blank of gebeitst staal dat in deze voorbehandeling wordt voorzien van een fosfaatlaag. Deze laag zorgt voor een goede hechting op het staal en gaat eventule oxidevorming voor het coatproces tegen. Andere materialen zoals zink, verzinkt staal, aluminium, of materialen voor buitentoepassingen of vochtige ruimtes wordt ook gepoedercoat maar hier kunnen wij geen garantie op geven. Evenals het over-poedercoaten van (gebruikte) materialen. Hierbij zijn wij afhankelijk van de ondergrond dus kunnen wij onze normale kwaliteit niet garanderen.


Contactgegevens
Ramgatseweg 3
4941 VN Raamsdonksveer
T: 0162-522700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: -
Jaaromzet: -