< Terug naar alle leden

UTS van den Berg Verhuizingen Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Wie wij zijn.
UTS van den Berg Verhuisbedrijf is al sinds 1910 een verhuisbegrip in Breda en omgeving. Of het nu een verhuizing van particulieren betreft of van een bedrijf of school, wij kunnen een groot deel van de spanning wegnemen. Een verhuizing kunt u zelf uitvoeren. Maar u kunt er ook voor kiezen dit te laten doen door een Erkende Verhuizer. Vanaf het hoofdkantoor in Breda verzorgt UTS van den Berg verhuizingen van particulieren, bedrijven en scholen in Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout en omgeving.

Gaat u verhuizen? Dan breekt er voor u een spannende tijd aan.
De eerste stap voor een verhuizing van is het maken van een afspraak met onze ervaren verhuisadviseur. Hij komt bij u thuis of kantoor langs, neemt uw verhuisplannen en wensen door en neemt op wat er allemaal verhuisd moeten worden. Enkele dagen later ontvangt u van ons per e-mail of per post een geheel vrijblijvende offerte op maat voor uw verhuizing.

Wat kunnen wij voor u betekenen.
U kunt er voor kiezen om alleen grote stukken te laten verhuizen. Of een geheel verzorgde verhuizing waarbij onze verhuizers alles voor u inpakken. En bij een verhuizing van particulieren kunt u er ook voor kiezen dat wij de meubelstukken indien noodzakelijk demonteren en monteren. De meeste verhuizing zijn direct vanaf het huidige adres naar het nieuwe. Maar is dat niet mogelijk en heeft u tijdelijk opslag nodig? Voor UTS van den Berg Verhuizingen geen probleem. Wij beschikken over een beveiligde opslagloods voor het opslaan van stalen zeecontainers. Uw kostbare inventaris wordt direct aan huis in deze containers geladen. Dus geen extra in- en uitladen. Desgewenst kunnen wij ook een handyman inzetten voor het af- en aansluiten van een wasmachine- en droger of voor het ophangen van schilderijen. Van deze handyman kunt u ook gebruik maken als u niet verhuist.

Handyman / Facilitair medewerker.
Desgewenst kunnen wij ook een handyman inzetten voor het af- en aansluiten van een wasmachine- en droger of voor het ophangen van schilderijen. Van deze handyman kunt u ook gebruik maken als u niet verhuist. En ook als bedrijf kunt u gebruik maken van deze handige dienst. De handyman kan Led schermen ophangen of hang en sluitwerk vervangen. Ook kan hij computerbekabeling wegwerken. Daarom, ook als u niet verhuist kunt u gebruik maken van deze dienst!

Dus waarom verhuizen met UTS van den Berg?
Ons lidmaatschap van de Erkende Verhuizers verplicht ons om met ervaren en goed opgeleide verhuizers te werken. Voor iedere verhuizing van particulieren wordt een verzekering afgesloten en er bestaat een Geschillen commissie. Als dat vooraf al geen vertrouwen geeft!

PARTICULIERE VERHUIZINGEN
Wij verzorgen particuliere verhuizingen, komplete inboedel of gedeelte daarvan.

PROJECT VERHUIZINGEN
Wij verzorgen kantoor, magazijn en schoolverhuizingen.

INBOEDEL OPSLAG
Uw inboedel of kantoorinventaris, veilig opgeslagen op ons eigen adres.

ARCHIEF OPSLAG
Uw archieven, veilig opgeslagen op ons eigen adres.

HANDYMAN
Maak gebruik van onze handyman voor de- en montage werkzaamheden.


Contactgegevens
Takkebijsters 10
4817 BL Breda
T: 076-5715580
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1910
Vestigingen: -
Jaaromzet: -