< Terug naar alle leden

Hans Schepers stoffering Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Hans Schepers is een begrip in de regio Eindhoven en Brabant als het gaat om meubels en stoffering. Ondernemer Hans Schepers is meubelmaker en heeft zich gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de wereld van meubels en stoffen kent hij hier als geen ander de weg. Dus bent u op zoek naar een speciale stof of een merk dat u waardeert?

Wie kunnen er bij Hans terecht, zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij Hans terecht. Vraag Hans voor advies.

Laat u inspireren in de showroom in Oirschot en maak kennis met deze vakman pur sang. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubels, stalen van meubelstoffen en gordijnstoffen, maar ook accessoires en moderne vloerkleden. Kom gerust eens proefzitten in een sta-op stoel. Onderhoudsproducten voor alle meubels zijn natuurlijk ook te verkrijgen.

Direct nieuwe meubelen shoppen? Neem dan een kijkje in de webwinkel.

Voor vragen over stoffering of herstoffering, én voor alle overige vragen, neem contact op met Hans via tel: 0499 748011


SERVICE
Garantie CBW-erkend
Bestelproces en betaalwijze
Retour of herroepen
Algemene voorwaarden
Bezorging
Duurzaamheid

INRICHTING BEDRIJF
Voor vele bedrijven zijn wij al op zoek geweest naar juiste uitstraling en inrichting voor hun bedrijf. Ook bij bedrijven kan herstoffering van het bestaande meubilair een oplossing zijn dan wel wij zorgen er voor dat het op maat gemaakt kan worden.

HORECA MEUBELS EN INRICHTING
De inrichting van uw zaak is een heel persoonlijk iets. U streeft er naar om uw zaak een bepaalde “eigen” sfeer mee te geven. Deze persoonlijkheid proberen wij samen met u terug vinden en weer te geven bij de inrichting van uw zaak.

Wij kunnen u van dienst zijn bij het vinden van o.a.:

Tafels
Stoelen
Barkrukken
Maatwerk restaurant- en loungebanken
Maatwerk kussens

Wij nemen de volledige zorg uit handen. Wij zijn expert in het vinden van passende meubels voor een goede prijs. Wij hebben vele horecagelegenheden voorzien van advies en aangekleed.

Wilt u een (lounge) bank die precies in inrichting past dan kunnen wij deze geheel voor u op maat maken in de door u gewenste stof dan wel leer.

Wij streven er naar om naar aanleiding van een goed gesprek tot een goede samenwerking te komen. Waarbij wij er naar streven om u een zo best passende offerte te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project!
De inrichting van uw zaak kost toch al geld genoeg.
Naast de inrichting binnen vergeten we natuurlijk ook niet de buiteninrichting. Wij kunnen voor u diverse kussens maken van stof van Sunbrella die speciale outdoorstoffen in haar collectie heeft.


Contactgegevens
Den Uitvanck 15 D
5688 XG Oirschot
T: 0499748011
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: -
Jaaromzet: -