< Terug naar alle leden

Zacko Consult Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

LANCEER JOUW NIEUWE WERELD


JOUW WEG NAAR DE TOEKOMST IS EEN DRIETRAPS RAKET
Je begint met het verkrijgen van strategisch inzicht. Je bepaalt de koers en zorgt daarmee voor een solide fundament voor de toekomst. Vervolgens stel je vast welke stappen nodig zijn om tot de volgende fase van ontwikkeling te komen. Als duidelijk is waar je zelf en jouw organisatie heen wil en binnen welke kaders, is het tijd voor actie. Je gaat aan de slag om de volgende stap te zetten. En de volgende, en de volgende, en de volgendeā€¦.

FASE 1 DOEL-INZICHT
Organisaties veranderen voortdurend en zoeken aansluiting bij de marktbehoefte. Dat geldt voor alle soorten organisaties die enerzijds willen aansluiten bij de behoeften van de klanten en anderzijds rekening moeten houden met allerlei omgevingsfactoren. Veranderingen vinden plaats bij groei van de organisatie, fusies, bedrijfsovernames, nieuwe technologische ontwikkelingen. Maar ook in crisis situaties of krimp. Belangrijk is hoe je met deze veranderingen omgaat.


FASE 2 DOEL IN ZICHT
Cruciaal hierbij is dat u duidelijk heeft bepaald is wat de z.g. stip op de horizon is. Maar hoe pak je dat aan? Wat wordt mijn reis? Welke obstakels en uitdagingen kom ik tegen?


FASE 3 DOEL NIEUWE WERELD
Bent je getriggerd hierdoor en vind je de vragen herkenbaar neem dan contact met mij op zodat we samen een spannende 'journey to succes' kunnen uitstippelen.

Laat het me weten. 06-41 171 386.


Contactgegevens
Deken Swaensstraat 10
5062 AL Oisterwijk
T: 06-41171386
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: -
Jaaromzet: -