< Terug naar alle leden

CLEYO Oosterhout Branche: Lifestyle en retail, Beauty

Bedrijfsomschrijving

ALLES VOOR UW MOMENT
Door de drukte van alledag wordt vaak vergeten de rust op te zoeken en eens echt tijd voor uzelf te nemen. Het ligt in de aard van de mens om in deze schaarse momenten, eigen rituele te maken. Een goede gezondheid straalt namelijk van binnen naar buiten.

ONZE VISIE
Cleyo is ontstaan vanuit de geschiedenis van Cleopatra, de godin van de schoonheid die met melkzuur baden en oliën in die tijd haar innerlijk en uiterlijk tot stralen bracht. Leentje Henraat is de oprichter van Cleyo Skin Experts, Cleyo Beauty Products en Cleyo Beauty Professional. Door haar uitgebreide ervaring als Skin Expert op de werkvloer bij haar Huidinstituut wist zij wat een huid nodig had om te verbeteren en welke grondstoffen daarvoor nodig waren.

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS
Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.


Contactgegevens
Bouwlingplein 1
4901 KZ Oosterhout
T: 0162-242001
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -