< Terug naar alle leden

De Houtstraat Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

De Houtstraat B.V. is een leverancier van hout voor aannemers, bouwbedrijven en alle houtverwerkende industrieën. We zijn een jonge onderneming, maar combineren meer dan dertig jaar stevige kennis en scherpe commerciële ervaring binnen de houtbranche.

Als houthandel met FSC-keurmerk kiezen we voor eerlijke houtsoorten. Die kopen we rechtstreeks in bij gerenommeerde fabrikanten uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Denemarken en Zweden. Al onze duurzame houtproducten voldoen aan de eisen en regels van het Nederlands bouwbesluit.

Het assortiment van De Houtstraat bestaat onder andere uit:
- Hout voor de bouwsector
- Hout voor gevels
- Thermisch gemodificeerde houtsoorten
- Hout voor de timmerindustrie, zowel massief als gelamineerd/gevingerlast of massief gevingerlast
- Hout voor weg- en waterbouw, vlonders
- Hout voor terrasoverkappingen
- Plaatmateriaal
- Deuren
- Isolatie
We leveren niet alleen het beste hout, we adviseren ook graag over bouwkundige toepassingen. Dat doen we in de vorm van projectbegeleiding, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in houten gevelbekleding. We denken mee, zijn recht voor de raap en geven sterk, inhoudelijk advies.

De behoeften van onze klanten? Die staan voor ons altijd voorop! Daarom leveren we onze houtproducten precies zoals jij dat wil. Of dat nu afgekort, gebundeld, brandvertragend, op maat gezaagd of op kleur gegrond is.

Meer weten over onze houtsoorten en service? Neem vrijblijvend contact op, vraag een offerte aan of kom langs voor een kopje koffie. Dan praten we verder!


Contactgegevens
James Wattlaan 19
5151 DP Drunen
T: 06-19166914
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -