< Terug naar alle leden

CertificeringsAdvies Nederland Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

CertificeringsAdvies Nederland ontzorgt opdrachtgevers in Nederland bij het behalen van een certificaat. Of het nu gaat om een bedrijfscertificering of persoonscertificering: wij regelen het.

Hierbij schudden wij de traditionele, bijna saaie, adviesbranche flink op. Bij ons geen dikke adviesrapporten. Geen wollige vaktermen die de ondernemer nauwelijks iets zeggen, maar pragmatische oplossingen met focus op directe winst. Randzaken laten we voor wat ze zijn. Met het doel helder voor ogen werken we naar het beste resultaat voor onze opdrachtgever. Betrouwbaar, ondernemend en eenvoudig: we maken het niet moeilijker dan het is.

In onze aanpak nemen we de organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Niet het papiertje aan de muur maar de essentie, de achterliggende gedachte van de norm, levert toegevoegde waarde. Ons advies tilt de organisatie naar een hoger niveau, maar de mensen bepalen het succes van de onderneming. Daarom ondersteunen we hun ontwikkeling door onze opleidingen en trainingen waarbij de nadruk ligt op de praktische toepassing. Resultaat in de praktijk, dat is het doel.

Bij CertificeringsAdvies Nederland gaan we voor kwaliteit. Voor onszelf, maar vooral voor onze opdrachtgevers. Overal komt dat in terug. We investeren in talent, in kennis en in ontwikkeling. Onze mensen zijn toppers in hun vakgebied en streven naar continue verbetering. En samen, als een team, zijn we jouw partner.

ONZE DIENSTEN

Eén partner voor alle activiteiten op het gebied van bedrijf- en persoonscertificering: dat is CertificeringsAdvies Nederland. Voor grote en kleine bedrijven, in diverse branches: wij zijn de Partner in Certificeren. Binnen deze scope bieden wij diverse diensten aan, o.a. Advies, Opleiding, Outsourcing, Interim-management, Interne Audits.


Contactgegevens
Bruistensingel 400
5232 AG 's-Hertogenbosch
T: 085-4879972
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: -
Jaaromzet: -