< Terug naar alle leden

myPOS Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

myPOS biedt geïntegreerde en betaalbare betaaloplossingen, die de manier veranderen waarop bedrijven kaartbetalingen op alle kanalen accepteren - aan het loket, online en via mobiele apparaten.

Onze missie is om elke onderneming in staat te stellen de vruchten te plukken van innovatie en moderne technologieën, uitdagingen met betalingen op te lossen en op nieuwe en krachtige manieren te groeien.

Door de nieuwste betaaltechnologieën te combineren met verbeeldingskracht en expertise, creëren we een nieuwe wereld van betalingen, gebouwd op innovatie, vrijheid, flexibiliteit en groeimogelijkheden. Elk bedrijf, ongeacht de grootte en het type ervan, kan er deel van uitmaken.

Ons verhaal
Geïnspireerd door de veranderingen in het wettelijke kader in Europa, zagen Christo en Javor - de oprichters van het myPOS-platform - in 2012 de kans om de kennis en middelen van hun 500 leden tellende team van iCard te gebruiken om een nieuw op maat gemaakt platform te creëren dat betaalbare betaaldiensten biedt aan kleine en middelgrote merchants. Het nieuwe platform, myPOS genaamd, is ontworpen als een allesomvattende oplossing voor de grote problemen van het MKB met betrekking tot de acceptatie van kaarten en andere betalingen.

Twee jaar later, in 2014, presenteerden Christo en Javor op het Mobile World Congress in Barcelona, Spanje officieel het eerste platform dat onmiddellijke vereffening (onmiddellijke stortingen) aanbiedt in merchant accounts voor transacties die zowel online als op een POS-terminal plaatsvinden. Door de integratie van een gratis vereffeningsrekening en zakelijke pinpas elimineerde myPOS de vertragingen bij het afwikkelen van fondsen voor merchants en effende de weg voor een nieuwe generatie handelsdiensten.

In 2017 werd myPOS volledig afgesplitst in een nieuwe groep van bedrijven met het hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. myPOS Europe Ltd., dat door de FCA is erkend als instelling voor elektronisch geld, biedt als onderdeel van de groep merchant accounts en financiële diensten aan.

In 2018 werd de uitbreiding van myPOS in Europa voortgezet met de opening van fysieke winkels in Londen, Parijs, Amsterdam, Milaan, Antwerpen en Sofia, waar lokale bedrijven kennis maken met de vele voordelen van het myPOS platform en kaartbetalingen. myPOS blijft zijn netwerk uitbreiden en meer klanten bereiken in heel Europa.

Ondertussen blijven we meer betaalterminals, nieuwe services en meer winkellocaties aanbieden.


Contactgegevens
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg
T: 013-7820990
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -