< Terug naar alle leden

ONTAPE Interim Professionals Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

OVER ONTAPE
In 2019 startte ik ONTAPE omdat ik veel bedrijven zag worstelen met het bereiken en aantrekken van de nieuwe generatie professionals. De huidige krappe arbeidsmarkt vraagt om inventieve werving- en selectie methoden en vraagt om een vernieuwende aanpak. Dit was voor mij het moment om mijn kennis en ervaring op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie bij verschillende organisaties in te zetten en bedrijven te helpen groeien. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik merk dat ik mensen kan helpen zichzelf beter te leren kennen en begrijpen. In mijn eigen leven heb ik geleerd dat dit vaak de sleutel is tot het beter inzetten van je talent, en dus succesvoller te zijn in wat je doet.

Mijn visie is dat alle kandidaten te werven zijn als je maar voor de juiste, altijd persoonlijke, benadering kiest. Er zijn een aantal schakels in een recruitment proces die optimaal benut moeten worden zodat de juiste flow aan kandidaten altijd bemiddelbaar is. Naast hard en slim werken om fris bloed binnen je organisatie te krijgen zien wij ook in dat het net zo belangrijk is om de goede mensen in je bedrijf tevreden en gemotiveerd te houden. Maar hoe doe je dit en wat drijft hen nu echt? Natuurlijk stellen wij onszelf deze vraag ook regelmatig. Het allerbelangrijkste vinden wij eerlijkheid en plezier. Wij creëren een plek waar wij met elkaar werken als vrienden, dus met respect en heel erg veel humor waarbij iedereen zin heeft om elkaar te zien en samen te werken. We zijn heel resultaatgericht en gedreven maar zorgen dat dit altijd gaat op basis van plezier en vertrouwen.
Ik ga graag eens in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! - Bas Gofers

WERVING & SELECTIE
Graag zijn we uw samenwerkingspartner in de zoektocht naar nieuwe vaste medewerkers (hbo/wo opgeleid) voor uw organisatie. Onze specialisaties liggen binnen Business Support, Finance en HR met de focus op generatie Y en Z. Wij bemiddelen professionals over het algemeen van baan naar baan. We werken op tegen een zeer redelijke vaste wervingsfee. Ook andere constructies zijn echter bespreekbaar. Qua wervingsaanpak (internetsearch, direct search en social media search) zijn we grondig, modern en effectief. Onze selectie is zeer diepgaand en volledig. Maar bovenal zoeken wij altijd naar de beste match qua Persoonlijkheid en houding. Dit vinden wij in de meeste gevallen nog belangrijker dan kennis en vaardigheden.

DETACHERING
Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig, gaat een vaste medewerker met verlof of is er iemand langdurig ziek? Dan wilt u zo snel mogelijk een nieuwe medewerker. Iemand die zeker blijft voor de afgesproken periode. Iemand die zijn vak verstaat en past bij uw bedrijf. Detachering combineert de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting gedurende een bepaalde periode. Met detachering weet u, en uw nieuwe medewerker, precies waar u aan toe bent. Het is daarbij onze uitdaging om zo snel mogelijk een kwalitatief goede en passende tijdelijke medewerker (hbo/wo) voor u te werven. Daarbij besteden we zeer veel zorg aan de juiste match tussen uw organisatie en de kandidaat qua persoonlijkheid en competenties. Tijdens de detachering begeleiden we uw tijdelijke medewerker langs de zijlijn. Alle medewerkers die via ONTAPE gedetacheerd zijn hebben vanuit ONTAPE een persoonlijke coach die hem of haar begeleidt qua persoonlijke ontwikkeling.

INTERIM
Als u tijdelijk behoefte heeft aan een zeer ervaren specialist op één van de vakgebieden HRM, Finance of Business Support kijken we graag voor u welke Interim Professional op dat moment beschikbaar is voor uw opdracht. We hebben per discipline een pool met zorgvuldig geselecteerde freelancers. Naast vakmanschap hebben we onze Interim Professionals geselecteerd op persoonlijkheid, betrokkenheid en doelgerichtheid. Echt meerwaarde kunnen leveren aan een organisatie vanuit je menszijn in combinatie met je kennis en kunde. Dat is het onderscheidende vermogen van alle Interim Professionals die via ONTAPE werken.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
T: 085-0185245
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -