< Terug naar alle leden

ONTAPE Interim Professionals Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Het is onze missie om een persoonlijke en efficiënte ervaring te creëren voor iedereen die bij ons binnenkomt. Wij ontzorgen bedrijven en Assistants in de zoektocht naar elkaar. Wij kijken verder dan het cv, kennis en ervaring. In onze sollicitatieprocedure leren we bedrijven en kandidaten echt kennen. Hierdoor kunnen we een match maken tussen bedrijf en Assistant die ook qua persoonlijkheid, drijfveren en talenten bij elkaar passen.

De huidige krappe arbeidsmarkt vraagt om inventieve werving- en selectiemethoden en een vernieuwende aanpak. Elke vacature is te vervullen zolang je maar voor een persoonlijke benadering kiest. Wij werken met startende en high-end Assistants die beschikken over een hbo+ werk- en denkniveau en worden gescreend op capaciteiten, talenten en persoonlijkheid. Wij helpen Assistants zichzelf beter te leren kennen en begrijpen. Dit is namelijk de sleutel tot het beter inzetten van je talenten en dit zorgt ervoor dat je succesvoller bent in wat je doet. Wij vinden het belangrijk om een fijne samenwerking en een goede werksfeer te creëren die voortkomt uit talenten en kracht.

Wanneer de match is gemaakt tussen bedrijf en Assistant hechten wij veel waarde aan een langdurige samenwerking met zowel bedrijven als met Assistants. Dit realiseren wij doordat we altijd afspraken nakomen en oprecht en transparant communiceren. Daarnaast staat ONTAPE voor inclusiviteit, diversiteit, vrijheid en empowerment. Wij creëren een plek waar wij met elkaar werken met respect en humor. We gaan voor resultaat en zijn erg gedreven maar zorgen dat dit gaat op basis van plezier en vertrouwen.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
T: 085-0185245
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -