< Terug naar alle leden

Uilenburg Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

We richten ons puur op Bestuursrecht: Daar ligt onze passie en expertise.

's-Hertogenbosch is een bijzonder advocatenkantoor rijker: Uilenburg Advocaten. In dit nieuwe kantoor bundelen Mieke Geeraedts, Florence Khalil en Annemarie Posset hun krachten. Uilenburg Advocaten is gespecialiseerd in Bestuursrecht, daar ligt de focus.

Wij hebben allemaal zeer ruime ervaring in bestuursrecht en werken samen in een kantoor dat dus louter uit vrouwen bestaat. Dat is bijzonder, hoewel wij het als een natuurlijke samensmelting zien van professionals met dezelfde visie op een bestuursrechtelijk kantoor.Ons specialisme
Wij houden ons bezig met het bestuursrecht. Bestuursrecht gaat over zaken die te maken hebben met de overheid (zoals gemeente, provincie, waterschap en centrale overheid). In het bestuursrecht staan de regels waaraan de overheid zich dient te houden centraal.

Waar wij bij kunnen helpen
Wilt u zich verzetten tegen een bestemmingsplan? Een omgevingsvergunning aanvragen? Of iets ondernemen tegen een verleende of geweigerde omgevingsvergunning? Heeft u te maken met handhaving? Of wilt u planschade claimen? Wat te doen bij sluiting van uw horecainrichting? Of wilt u een subsidie aanvragen of is deze juist afgewezen? Hebt u herrie met uw buren? Dan kunt u bij Uilenburg Advocaten terecht.

Onze werkgebieden
Algemeen bestuursrecht
Wilt u de regels voor het instellen van bezwaar of beroep weten? Vindt u dat de overheid onzorgvuldig heeft gehandeld? Wilt u een WOB-verzoek indienen?

Omgevingsrecht
Wilt u weten of u basis van het bestemmingsplan mag bouwen of verbouwen? Is er een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding waar u het niet mee eens bent?

Horecarecht
Wilt u een drank- en horecavergunning aanvragen en heeft u hulp nodig? Of is uw vergunning ingetrokken of is de gemeente een handhavingsactie tegen u gestart?

Agrarisch recht
Wilt u uw agrarisch bedrijf uitbreiden en heeft u hulp nodig bij het juridische traject? Denkt u na over beëindiging van uw bedrijf en wilt u de mogelijkheden voor de toekomst verkennen?

Subsidierecht
Wilt u een subsidie aanvragen? Of is een subsidie geweigerd en wilt u bezwaar indienen? Moet u een reeds verleende subsidie terugbetalen?

Handhaving
Heeft u een dwangsom ontvangen? Heeft de gemeente u een last onder bestuursdwang opgelegd? Wilt u dat de gemeente handhavend optreedt tegen overlast?

Onze werkwijze
Advies
Elke zaak is uniek. Wij hebben ruime ervaring met juridische problemen in het bestuursrecht en kunnen u een passend advies geven over de beste strategie en aanpak.

Actie
We komen het liefst in overleg tot een oplossing voor uw probleem. Onze ervaring is dat uw zaak de grootste kans van slagen heeft als we voordat een definitief besluit is genomen, kunnen onderhandelen over uw zaak. Pas als dat niet lukt dan kunnen we namens u een zienswijze, bezwaarschrift of beroepschrift opstellen en indienen.

Inloopspreekuur
Op donderdag houden we een gratis spreekuur tussen 16.00 en 18.00 uur aan de Molenstraat 8c in ’s-Hertogenbosch.


Contactgegevens
Molenstraat 8 C
5211 DR 's-Hertogenbosch
T: 073-2110032
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -