< Terug naar alle leden

Polarttech Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een complex product of heeft u een technisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, indien nodig zelfs op locatie, en zoeken voor u de meest geschikte oplossing. Wij realiseren het gewenste product. Waar anderen stoppen, helpen wij u verder.

Polarttech biedt u een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoog-waardige polyurethaan producten. Doordat wij zelf de polyurethaan-systemen mixen, is een enorme variëteit in materiaal – en daarmee eigenschappen – mogelijk.

Eigen kunststof draaierij
Wij kunnen nabewerkingen op polyurethaan producten in onze eigen draaierij. Hier kunnen tevens andere kunststoffen voor u worden bewerkt.

Over ons
Wij denken met u mee
Uit ervaring weten wij dat problemen niet bestaan. Uitdagingen wel. Wij zoeken voor u de oplossing op maat. Hierbij zetten we al onze kennis en ervaring in op het gebied van materialen, bewerkingen en toepassingen. Indien nodig komen wij bij u op locatie.

Polarttech ontwikkelt
Onze afdeling Research & Development is grensverleggend met betrekking tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. We lopen vooruit op de ontwikkelingen in de polyurethaan verwerkende industrie. Ook verbeteren we onze eigen polyurethaansystemen continu. Op deze manier brengen wij onze producten naar een nog hoger niveau en kunnen wij ze optimaal toepassen op uw situatie.

Over ons
Persoonlijke benadering
Bestelt u regelmatig bij Polarttech? Dan krijgt u een vaste contactpersoon bij ons toegewezen. Op deze manier kunnen wij het beste inspringen op uw vragen, u van passende offertes voorzien en uw opdrachten beter uitvoeren. Kiest u voor Polarttech, dan kiest u voor een partner die met u meedenkt.


Contactgegevens
Vollerstraat 1
5051 JV Goirle
T: 013-5303500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -