< Terug naar alle leden

Urban Mobility Systems Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Urban Mobility Systems is een clean-tech engineeringbedrijf dat emissievrije bouwmachines en mobiliteitsoplossingen mogelijk maakt. UMS, opgericht in 2016 door Lars Kool, is gespecialiseerd in batterij-elektrische conversiesystemen en heeft samengewerkt met vele grote merken van bouwmachines zoals Hyundai, Liebherr, Doosan, Bobcat, DAF en Magni.

Met onze emissievrije aandrijflijnen en conversiekits creëert Urban Mobility Systems praktische en duurzame oplossingen om alles kostenefficiënt te elektrificeren, van 1,5T schrankladers tot 30+T graafmachines en alle kranen, graaflaadmachines, asfaltwalsen en verreikers ertussen.

Om onze klanten te ondersteunen bij het gebruik van hun apparatuur in het veld, biedt Urban Mobility Systems ook laad– en energieopslagoplossingen die “off-grid” energieopslag en netbalancering mogelijk maken als een tijdelijke of meer permanente oplossing.

Vanwege onze inzet voor veiligheid en kwaliteit zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 en IEC 61557-8 gecertificeerd en werken wij volgens de NEN-ISO 6469-3 veiligheidsspecificaties.

OPLOSSINGEN
ELEKTRIFICATIEKITS

We ontwikkelen en produceren batterij-elektrische en hybride brandstofcelaandrijflijnen die de dieselmotor vervangen die traditioneel wordt gebruikt in bouwmachines.

ENERGIEOPSLAG

UMS levert off-grid energieopslag en netbalanceringsoplossingen voor elektrische voertuigen. We bieden ook bufferopslag en tijdelijke stroomoplossingen.

LAADOPLOSSINGEN

Uw bedrijf heeft behoefte aan eenvoudig schaalbare, draagbare, gebruiksvriendelijke, gestandaardiseerde en betrouwbare laadoplossingen.

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Onze voertuigen maken gebruik van een constructie van lichtgewicht composiet in combinatie met een 100% elektrische aandrijflijn.

ONE-STOP-SHOP
UMS kan u begeleiden in uw hele innovatieproces. We hebben veel klanten geholpen op hun reis naar een duurzame toekomst.

EXPERTS
We bouwen onze oplossingen met passie en de hoogste kwaliteitsstandaard. Met ons team van experts kunnen we u helpen met al uw speciale behoeften.

SERVICE
Het draait allemaal om de service die onze klanten nodig hebben. Ons doel is om een klantenservice te hebben die niet alleen de beste is, maar ook legendarisch!


Contactgegevens
Galliërsweg 16-18
5349 AT Oss
T: 085-1300090
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -