< Terug naar alle leden

Verel Building Experiences Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

Verel staat voor het versterken van merken door het Bouwen van Belevenissen. Dat doen we al sinds 2004. Wij combineren ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends.

Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk. Alles onder één dak. Wat we bedenken kunnen we ook bouwen. Kortom, de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk, innovatieve events, een eigentijdse studio of een compleet experience center.

We bouwen in 5D: merken die je kunt zien, horen, voelen, ruiken en proeven. De combinatie van (digitale) technologie en ambacht garandeert een indrukwekkend resultaat en een optimale beleving.

DENKEN
De beste ideeën ontstaan door een levendige discussie met een creatieve en professionele sparringspartner. Wij zijn er klaar voor; of het nou om een nieuw interieur, een winkelconcept of een (digitaal) event gaat. Onze ontwerpers en ambachtsmensen zijn niet te benauwd om met eigen ideeën te komen, maar zijn ook goed in luisteren naar de route die jullie zelf in gedachten hebben. En, wat we bedenken kunnen we ook bouwen...

DURVEN
Om de wereld te veroveren, durf grenzen op te zoeken. Dat vraagt om concepten die misschien een tikkeltje eigenzinnig zijn, maar het bouwen van een optimale beleving staat altijd voorop. In onze ambitie voor het optimale resultaat, durven we ook samen te werken met andere professionele partijen. Het kan anders, soms moet het anders. Wil je het verschil maken, dan moet je keuzes durven maken. Dat weten we uit ervaring. De kracht van het merk staat voorop, de koers naar de toekomst die bepalen we samen.

DOEN
Leuk, die creatieve concepten, maar hoe maak je van een idee nou werkelijkheid? Verel is de perfecte partner die zorgt voor die praktische vertaling. Onze mensen hebben werkelijk tientallen jaren ervaring met bouwen. Een team van vakmensen met hart en handen. Die kunnen bouwen wat we (samen) verzonnen hebben. Ambachtelijk ingesteld, bouwend aan slimme en duurzame oplossingen maar ook met de kennis en kunde van de modernste digitale technologie. En dat gewoon in de tijd die we daarvoor afgesproken hebben.

Verel versterkt merken door het Bouwen van Belevenissen. En dat begint bij een goed gesprek. Laat je inspireren en informeren. We luisteren graag om vervolgens samen tot een idee of concept te komen. Bezoek onze Studio en Experience Center om Verel te zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Of neem contact met ons op.


Contactgegevens
Meerwijkweg 54
5236 BP ‘S-Hertogenbosch
T: 073-6111234
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -