< Terug naar alle leden

Made in Brabant - Powered by Regio Business Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Made in Brabant is powered by Regio Business en focust 100% op de Brabantse maakindustrie. Op alle mogelijke manieren verbinden we DGA’s uit de maakindustrie, hightech, productie logistiek, bouw en techniek want: ‘In Brabant gebeurt het!’. Bij het creëren van verbindingen staat persoonlijkheid centraal. Deze persoonlijke aanpak vereist diepgang, het moet tenslotte ergens over gaan, maar dit hoeft niet zonder humor! In combinatie zijn we dus: uitgesproken! Zowel onderling als binnen ons netwerk.

ONTMOETEN
Ken jij je buren? Met jou bevinden zich nog velen anderen maakbedrijven in Brabant. Kennis delen begint met kennis maken. Ontmoet ze tijdens de exclusieve BOB Academy en de overige BOB Events of leg via het Made in Brabant platform laagdrempelig en toch persoonlijk online contact.

SPARREN
Waarschijnlijk ben je niet de enige die tegen dat probleem aanloopt. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als je ook kan sparren met mede-ondernemers uit de regio? Op de exclusieve BOB Academy neem je een kijkje in andermans keuken en spar je samen met DGA’s over actuele onderwerpen.

INSPIREREN
Laat zien wat je in huis hebt en inspireer elkaar! Met het Made in Brabant platform en ons zakenmagazine Business bieden we een podium om jou als ondernemer samen met je prachtige Brabantse maakbedrijf in de spotlight te zetten. We inspireren elkaar met diepgang en persoonlijke ondernemersverhalen.


Contactgegevens
Kobaltstraat 15
5044 JK Tilburg
T: 013-4631446
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -