< Terug naar alle leden

Tilbox Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1994 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Wij produceren zelf en zijn op dit gebied dé specialist. En met succes: Tilbox is de marktleider in haar segment en bedient vele meer dan tevreden klanten.

Wij opereren zowel nationaal als internationaal en leveren aan bedrijven in heel Europa. De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. Ons assortiment bestaat uit onderbouwkisten uit RVS, Staal of Kunststof en hebben standaard een hoog afwerkingsniveau. Tilbox heeft voor u de oplossing met optimale benutting van de beschikbare ruimte.

ONDERBOUWKISTEN OP MAAT: ALLES VOOR DE KLANT
Bij Tilbox staat de klant centraal. Het team van medewerkers binnen het bedrijf denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. Of het nu gaat om grote aantallen, specifiek maatwerk of gewenste (voor)bewerking van vrachtwagenkisten: alles is mogelijk. Klanten weten bij Tilbox waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak en snelle levertijden zijn een vanzelfsprekendheid. De wens van de klant is het uitgangspunt. Deze klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid.


Steeds meer carrosseriebouwers vragen om een modulair systeem: standaardkisten die uitgebreid kunnen worden met losse elementen die naar eigen inzicht kunnen worden toegevoegd. Van assenkisten tot accubakken, Tilbox doet continu aan ontwikkeling van bestaande en/of nieuwe producten. Dit gebeurt op basis van de wensen uit onze markt. Dus de vraag van klanten bepaalt uiteindelijk het assortiment. Op deze manier is Tilbox groot geworden: vanuit passie voor hun klant.


Contactgegevens
John F. Kennedylaan 5
5555 XC Valkenswaard
T: 040-2068688
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000