< Terug naar alle leden

Human Digital Branche: ICT & Telecommunicatie, Internetbureau

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Human Digital
Wij zijn een digitaal bureau dat de menselijke ervaring voorop stelt. Dat betekent meer dan marketing en het bouwen van geweldige websites. Als we naar het hele bedrijf kijken, bedenken we strategieën om de totale ervaring te verbeteren voor mensen die bij uw bedrijf betrokken zijn, van ontdekking tot langdurige klant.

Of u nu hulp nodig heeft bij het genereren van meer leads, het vinden van manieren om de conversieratio's te verbeteren of om beter te voldoen aan de verwachtingen van uw huidige klant - wij kunnen u daarheen brengen.

Hoe? Nou, het is heel eenvoudig. Door digitale ervaringen te creëren waar mensen van houden.

Wat ons uniek maakt
Bij Human Digital draait alles om mensen. Dat betekent u – onze klanten en potentiële klanten, en alle mensen die bij uw bedrijf betrokken zijn. Onze mensgerichte benadering komt tot uiting in alles wat we doen.
‍ Dus waarom voor ons kiezen? Het komt neer op vier punten:

1. Mensgericht
Meer dan het creëren van prachtige interfaces, creëren we digitale oplossingen om echte problemen op te lossen met een mensgerichte benadering. We maken digitale platforms bruikbaar en bruikbaar door te focussen op de gebruikers, hun behoeften en eisen.

2. Wendbaarheid
In plaats van alleen te werken aan een enkele lancering of website-release, is ons proces responsiever. We testen dingen uit en maken aanpassingen om u het beste resultaat te geven.

3. Samenwerking
Het is tweerichtingsverkeer, niet alleen onze ideeën en gedachten. Daarom willen we samenwerken en nauw samenwerken met uw bedrijf. Door feedback te krijgen, kunnen we ontdekken wat mensen willen en hoe we dat goed kunnen doen.

4. Uitvoering
Goede ideeën en design is één ding, maar we zorgen er ook voor dat we ze uitvoeren en meetbare resultaten opleveren. We hebben de processen om te leveren.


Contactgegevens
Rompertdreef 9
5233 ED 's-Hertogenbosch
T: 085-0020678
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -