< Terug naar alle leden

COCOON Subsidieadvies Branche: Zakelijke dienstverlening, Belastingadvies

Bedrijfsomschrijving

5 redenen om voor COCOON te kiezen
De waarde voor ondernemingen, ondernemers en adviseurs zit in:

COCOON neemt het zoeken naar subsidies uit handen
De informatie over subsidies is soms een doolhof. COCOON biedt de mogelijkheid om zonder zoekwerk toch de juiste regelingen te vinden.

24/7 inzicht in relevante subsidie regelingen
COCOON biedt op elk moment van de dag toegang tot de juiste informatie over subsidie regelingen en aanvraagtrajecten.

Notificaties bij relevante wijzigingen
Wanneer er nieuwe regelingen open gaan of belangrijke wijzigingen zijn die van toepassing op jouw profiel, wordt automatisch een notificatie verstuurd.

Overzicht van subsidietrajecten
Lopende en potentiële subsidieaanvragen kun je in COCOON volgen, zodat in één oogopslag duidelijk is wat de status is van lopende subsidietrajecten.

Maakt het complexe subsidielandschap simpel
Onze visie is dat subsidieprocessen ook eenvoudig kunnen zijn, mits ze op de juiste manier worden georganiseerd.

Onze visie
COCOON wil subsidies eenvoudig maken. En kennis teruggeven aan de doelgroep waarvoor de subsidie bedoeld is. Beschikbare informatie is alom te vinden op internet, maar tegelijkertijd zijn de subsidieregels uitgegroeid tot een doolhof waarin je eigenlijk continu moet blijven zoek om tijdig de juiste informatie te vinden. Dit informatiegat vult COCOON op. En dat op een manier dat zelf zoeken tot het verleden behoort.

Onstaan COCOON
Het idee van COCOON is ontstaan toen het oprichter Kees Wilms van Kersbergen opviel dat bedrijven steeds weer de vraag stelden welke subsidie regelingen er beschikbaar zijn. En steeds weer moest dit handmatig uitgezocht worden. Dit zoeken is complex omdat er veel bronnen zijn en informatie snel verouderd. Voor subsidieadviseurs is het lastig om alles bij te houden, laat staan dat ondernemers of managers zelf weten waar te zoeken om een goed overzicht te vinden van de juiste subsidie regelingen. Het inzicht dat er steeds opnieuw naar dezelfde antwoorden wordt gezocht, was het punt waarop COCOON ontstond. Dat zou immers veel eenvoudiger moeten kunnen, mits hier goede software voor op de markt zou zijn…

Toekomst
De huidige versie van COCOON is in staat om automatisch inzicht te geven in welke regelingen interessant zijn voor een bedrijf. Ook is het mogelijk om het overzicht van lopende subsidietrajecten te bewaken en opvolging te monitoren. Richting de toekomst hebben wij nog veel meer ideeën en zal COCOON steeds verder worden uitgebreid. We staan daarom altijd open voor contacten met mensen die het leuk vinden hier een bijdrage aan te leveren, in welke vorm dan ook!


Contactgegevens
Claudius Prinsenlaan 12
4811 DK Breda
T: 085-0761369
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -