< Terug naar alle leden

Brecon Group Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Expertise
De Brecon Group staat garant voor innovatieve cleanrooms. Onze jarenlange ervaring en brede expertise op het gebied van cleanrooms staan garant voor innovatieve en turnkey oplossingen. Een cleanroom bouwen die tot in de finesse voldoet aan uw cleanroom klasse, wensen, normen, voorschriften en randvoorwaarden is ons specialisme. Bovendien zijn we u graag van dienst met technologisch en bouwtechnisch advies met betrekking tot de bouw van uw cleanroom, zodat u bent verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Cleanroom specialisten & engineering
Bij de Brecon group vindt u namelijk specialisten op het gebied van: cleanroom ontwerp, cleanroom engineering en voor de realisatie van de cleanroom, conform de klasse die u nodig heeft. Maak een vrijblijvende afspraak om alle facetten van de optimale cleanroom tot u te nemen! Bel +31 (0)76 504 70 80

Ontwerp
Ons professioneel team van medewerkers kan u als relatie begeleiden bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw cleanroom. Energiezuinig, duurzaam en volledig afgestemd op het programma van eisen. Indien wij hiervoor vroeg genoeg in het investeringsproces betrokken worden, werken wij bij voorkeur met het V-Model.

Uitvoering
Een vroegtijdige samenwerking en het gebruik maken van het V-Model draagt zorg voor een kortere bouwperiode en zal het eindresultaat operationeel laten voldoen aan de wensen van de gebruikers!

Op basis van de bestekken en tekeningen vindt de bouw en plaatsing van de installatie plaats, waar mogelijk met tussentijdse opleveringsmomenten om vroegtijdig problemen te erkennen en op te lossen.

Ervaren medewerkers en Projectleiding binnen de Business Unit ‘Bouw en Onderhoud’ staan ten dienst om het bouwproces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Uiteraard zijn onze mensen opgeleid voor het werken in een schone ruimte. De bouwplek waar een cleanroom moet ontstaan dient vanaf dag één verzorgd en opgeruimd te zijn.

Het logistieke deel met betrekking tot de aanlevering van materialen is voor een zeer groot deel ondervangen door onze eigen productie faciliteit en zusterorganisatie ICP. Niet alleen het op tijd krijgen van materiaal is belangrijk maar ook de vereiste flexibiliteit bij onverwachte situaties.

Het is opvallend te noemen dat vele relaties bij hun beoordeling van ons werk juist die flexibiliteit prijzen en waarderen.

Brecon is in staat om samen met de PP4C partner Kuijpers Controlled Environments de meest complexe technische installaties te ontwerpen, bouwen en te onderhouden voor de kleine en zeer grote (GMP) cleanroom techniek.

Validatie
Is de cleanroom gereinigd en de installatie volledig ingeregeld, dan wilt de gebruiker zo snel mogelijk aan de slag… ook nu is er nog geduld te bewaren! Het validatie proces start op.

Een validatie kan in principe op drie wijzen worden uitgevoerd:

‘as built’ de cleanroom is nog niet ingericht en er zijn geen operationele mensen aanwezig
‘at rest’ de cleanroom is ingericht met alle onderdelen voor lab- of productiewerk en de apparaten zijn functionerend, er is geen personeel aanwezig
‘operational’ de cleanroom is conform methode twee functionerend en bezet met de normale personele bezetting
In de regel worden onze cleanrooms gevalideerd ‘as built’. Deeltjesmetingen, druk hiërarchie, lektesten bij de filters en dergelijke zaken worden uitvoerig getest en gerapporteerd. De resultaten moeten voldoen aan de gestelde specificaties, vastgelegd in normen en het programma van eisen. Bij een bevredigend resultaat kan vervolgens de cleanroom worden vrijgegeven voor ingebruikname.

Gerelateerd aan de vereisten en/of eventuele norm, zal de cleanroom periodiek gevalideerd moeten worden op haar correct functioneren.

Onze PP4C partner CMI kan de validatie voor haar rekening nemen. Lees meer op de PP4C site over CMI.

Monitoring
Het meten van stofdeeltjes of het meten van microbiologische vervuiling in de lucht of op oppervlakten.


Contactgegevens
Droogdokkeneiland 7
5026 SP Tilburg
T: 076-5047080
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: -
Jaaromzet: -