< Terug naar alle leden

Mettom Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Wij maken werkgeven zoveel makkelijker .
Wij nemen de complexiteit omtrent het werkgeverschap graag van je over! We zijn er voor HR-advies, om even te sparren en bieden daarmee een complete dienstverlening in payrolling. Zie ons als een ervaren collega. Wij zijn Mettom, wij maken werkgeven voor jou zoveel makkelijker.

Onze aanpak.
Het Mettom Stappenplan
Als jij kiest voor een samenwerking Mettom dan kies je voor een samenwerking voor de lange termijn. We nemen graag de rompslomp omtrent jouw personeel uit handen. Zo kun jij de focus houden op je core business. Wil je weten hoe zo’n samenwerking in zijn werk gaat? Hieronder lees je stap voor stap onze aanpak.

Stap 1
Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we wat jij nodig hebt en waar je tegenaan loopt. We leggen uit waar wij goed in zijn en we horen graag jouw verhaal. We vinden het leuk om bij je langs te komen maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor!

Stap 2
Hebben wij je interesse gewekt? Mooi! We maken een passende offerte voor je waarin we niet alleen onze kosten uiteenzetten maar ook onze werkwijze nogmaals uitleggen. Uiteraard staat in deze offerte ook wat er allemaal onder ons tarief valt.

Stap 3
We komen bij je langs om onze offerte te bespreken. We nemen de offerte samen door en als je vragen hebt kun je deze meteen aan ons stellen. Ons doel is om een helder voorstel neer te leggen. Als je na dit gesprek nog vragen hebt kun je ons natuurlijk altijd bellen!

Stap 4
Heb je ons voorstel nog eens doorgenomen en wil je de samenwerking Mettom aangaan? Geweldig! Wij maken alles in orde zodat niets een langdurige samenwerking in de weg staat. Samen zorgen we voor een HR-structuur die staat als een huis.

Stap 5
Je kunt je medewerkers inschrijven bij Mettom. Wij zorgen vervolgens voor een arbeidscontract en als dit getekend is, is je medewerker juridisch gezien bij ons in dienst. Het salaris wordt op tijd uitbetaald, wij zorgen voor de verzuimbegeleiding en hij of zij profiteert van verschillende voordelen.

Stap 6
Je hebt regelmatig contact met jouw vaste contactpersoon bij Mettom. We horen uiteraard graag hoe jij onze dienstverlening ervaart. Jij en je medewerkers kunnen altijd bij ons terecht met jullie vragen. Wij staan voor jullie klaar!

METTOM BEN JE AF VAN:
ZIEKTEVERZUIM
Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

WIJZIGENDE WET- & REGELGEVING
De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

PENSIOEN
Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

ADMINISTRATIE
Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

WIJ BELOVEN:
GEMAK
Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

FOCUS
Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

KOSTENBESPARING
Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

TEVREDEN MEDEWERKERS
Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?
Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.


Contactgegevens
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
T: 040-8200398
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -