< Terug naar alle leden

FOX Originals Branche: Marketing & communicatie, Belettering

Bedrijfsomschrijving

Creating memories
Wij creëren merchandise, bedrijfskleding en city branding: originele designs op kwaliteitstextiel. Alles onder een dak. Wij zijn FOX Originals en we werken voor jou en jouw fans.

Private label kleding
Fox originals heeft een ruim aanbod kleding die je onder je eigen label kunt laten ontwerpen en produceren. Dit doen we al 39 jaar voor zowel nationale als internationale merken en bedrijven.

Grote namen die je voor ging zijn onder andere Heineken, New York Pizza en Walibi!

Merchandise maken
Organiseer je een festival, een evenement of speel je in een band? Fox Originals helpt je graag bij het uitbouwen van je band, bedrijfsnaam of merk door middel van eigen unieke merch!
Opdrachtgever die je voor gingen zijn onder andere FC Utrecht, Brouwerij 'T IJ en SC Paderborn.

Samenwerken
Wij geloven in een persoonlijke aanpak en eindeloze mogelijkheden. Daarin zijn we toonaangevend. Onze stapsgewijze aanpak is simpel en doeltreffend: van overleg tot ontwerp, van productie tot levering.

39 Jaar ervaring
In 2022 bestaan wij 39 jaar. We zijn trots op wat we samen met onze klanten bereikt hebben. Onze sleutel voor succes? We combineren kwaliteit, creativiteit en ondernemerschap met teamwork en communicatie.

Resultaat!
We werken samen met grote nationale en internationale merken en bedrijven, evenementen, attracties, musea, sportclubs en toeristenshops in steden en op luchthavens door heel Europa. Met sommigen werken we al meer dan 30 jaar samen. Fox Originals streeft de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden bij het maken van de merchandise en bedrijfskleding textiel.

Official Dealer Stanley/Stella
Wij zijn de trotse ‘Official Dealer’ van Stanley/Stella in Nederland. We delen dezelfde visie op duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit. Stanley/Stella loopt vooruit op het gebied van duurzame textielproductie. Alle collecties zijn gemaakt van organisch katoen en gerecycled polyester.

In 2018 was het 35 jaar geleden dat CEO Geoff Collier samen met twee vrienden ‘American style T-shirt printing’ naar Nederland bracht. In een kelder aan de Amsterdamse Prinsengracht legden zij de basis voor het huidige FOX Originals.

FOX Originals statistieken
- Wij hebben 39 jaar ervaring
- Wij verkopen in 17 landen
- Wij produceren 40,000 stuks per week

Internationaal
We groeien snel. We leveren inmiddels collecties in 17 landen door heel Europa en bedienen internationaal gerenommeerde merken en bedrijven met maatwerk trajecten.


Contactgegevens
Flevolaan 17
1382 JX Weesp
T: 0294-484888
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: -
Jaaromzet: -