< Terug naar alle leden

Leerfabriek Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij de Leerfabriek!


Organisaties helpen aan een leercultuur is onze missie
En die leercultuur is geen doel op zich, maar zorgt voor een meer adaptieve en veerkrachtige organisatie. En dat is nodig in een wereld die continu aan verandering onderhevig is. Daarnaast levert een leercultuur een belangrijke bijdrage aan de visie en missie van jouw organisatie.

We snappen dat het bevorderen van een leercultuur niet eenvoudig is. De tools en expertise om hieraan te werken, hebben wij in handen. Een deel kunnen jullie als organisatie zelf en daarom ontzorgen wij op dat deel wat jullie als organisatie missen. En we leren jullie om het steeds meer zelf te kunnen.

De Leerfabriek is een netwerkorganisatie waar leren, groei en kennisdeling centraal staan. In een ongedwongen, losse sfeer worden serieuze en ingewikkelde vraagstukken speels, aantrekkelijk en praktisch uitvoerbaar gemaakt.

Wij gaan veel verder dan formele trainingen en cursussen waardoor er een andere dynamiek ontstaat dan bij het ‘traditionele’ consultancybureau. Dat lukt ons omdat we een variëteit aan adviseurs, experts, trainers en coaches in ons netwerk hebben en veel technologische hulpmiddelen bieden.


Contactgegevens
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: 06 - 5100 4871
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000