< Terug naar alle leden

Rademaker Advies en Accountancy Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Rademaker. Werkt.
Naast de kennis, kunde en ervaring van de professionals van Rademaker Advies & Accountancy wordt de inspirerende, persoonlijke en uiterst betrokken en pragmatische wijze van werken van Rademaker Advies & Accountancy gewaardeerd door haar klanten.

Dat persoonlijke komt voort uit de liefde voor het vak. Bij Rademaker Advies & Accountancy halen de medewerkers hun geluk uit het succes van anderen. Succes dat voortkomt uit het inlevingsvermogen in de klant en de wereld van de klant.

Dat inlevingsvermogen zorgt ervoor dat Rademaker Advies & Accountancy:

Klanten het gevoel geeft dicht bij hen te staan;
Alert is op kansen én mogelijke bedreigingen voor haar klanten;
In staat is complexe materie te vertalen naar de belevingswereld van de klant.

Ervaring. Werkt.
Dit maakt dat er bij Rademaker Advies & Accountancy altijd sprake is van een “wij-gevoel” Een gevoel dat voor een prettige samenwerking zorgt. Samen boeken Rademaker en haar klanten resultaat. Want “wij” is altijd beter.

Samen: dat is waar Rademaker voor staat. Samen met u op zoek naar de beste invulling van uw behoefte of oplossing van uw probleem. Of het nu gaat om advies of accountancy, in welke vorm dan ook: wij staan naast u!

Als verlengstuk van uw organisatie werken wij op basis van aandacht, een persoonlijke connectie en oprechte interesse. Geen vage beloftes, begrijpelijke taal en een hands-on mentaliteit: dat is waar wij voor staan. Geen unique selling points, wel een gegeven. Voorwaarden voor succes dus.

Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons! Samen zorgen we ervoor dat u zich kunt bezighouden met uw kerntaken en dat wij doen waar wij goed in zijn: uw vraagstukken begrijpelijk maken en concreet bijdragen aan de oplossing ervan.

Rademaker Advies. Werkt.
Alhoewel diensten worden geleverd aan een veelheid aan organisaties, levert Rademaker Advies haar diensten in belangrijke mate aan bedrijven waarbij leiding en eigendom in één hand zijn. Bij deze veelal familiebedrijven adviseert en ondersteunt Rademaker vaak zowel de bedrijven als de achterliggende aandeelhouders/families.

Daarnaast is Rademaker Advies actief binnen het publieke domein, voornamelijk bij lokale overheden. Benieuwd naar de samenhangende gebieden waarbinnen Rademaker Advies hoofdzakelijk actief is? Bekijk dan hieronder onze expertises.

Rademaker Accountancy. Werkt.
De activiteiten van Rademaker Accountancy beslaan het gehele spectrum van de traditionele accountancy dienstverlening, inclusief het verzorgen van fiscale aangiften en het geven van belastingadvies. Uitsluitend de diensten zijn hierbij traditioneel. De wijze waarop Rademaker deze diensten verricht is dat allerminst.

Of Rademaker uw boekhouding verzorgt bij haar op kantoor of uw gehele financiële administratie en - informatiesysteem aanstuurt binnen uw organisatie: Rademaker. Werkt. Voor haar klanten!

Rademaker Belastingadvies. Werkt.
Binnen Rademaker kunnen wij u en uw bedrijf ondersteuning geven op alle belastinggebieden. Als het gaat om de optimalisering van de bedrijfsstructuur of om fiscale privé vraagstukken: wij kunnen het voor u oplossen. Alle vragen met betrekking tot de diverse soorten van belastingen kunnen binnen het team van Rademaker worden opgepakt.

Ook op het gebied van vermogensoverheveling naar volgende generaties kunnen wij u van dienst zijn. Samen kunnen wij kijken of er nu al vermogen fiscaal vriendelijk kan worden overgeheveld naar de volgende generatie. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen.

Tot slot kan het team van Rademaker de diverse aangiften verzorgen: zoals bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting. Maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met de aangifte schenk- en erfbelasting.


Contactgegevens
Hambakenwetering 8 D
5231 DC 's-Hertogenbosch
T: 073-2001480
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -