< Terug naar alle leden

GeT Cameras Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

MISSIE GET CAMERAS
“Wij streven naar het bijdragen aan de ontwikkeling van technologie.
Dankzij onze innovatieve bedrijfsstrategie maken we het gebruik van industriële camera’s betaalbaar in onze online winkel.
We focussen op geweldige support en het selecteren van de meest kosten efficiënte en betrouwbaarste machine vision producten.”

GET CAMERAS “EERLIJK GEPRIJSDE MACHINE VISION TECHNOLOGIE”
Wij geloven dat u eerlijke geprijsde cameratechnologie verdient (30-50% goedkoper dan concurrenten), met uitstekende ondersteuning, service en kwaliteit. Als enthousiast, ambitieus en innovatief bedrijf hebben we een innovatief bedrijfsmodel gedefinieerd op basis van lage marges per product, zelfs voor enkelstuks. Wij geloven dat elk project begint met de order van een enkele camera.

Wij verkopen in de industrie bewezen cameratechnologie van Daheng Imaging, gecertificeerd door TÜV Rheinland. Daheng Imaging produceert meer dan 100.000 industriële camera's per jaar en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van machine vision en medische beeldvorming, wat resulteert in een solide basis waarop voortborduurd kan worden.

U krijgt uitstekende ondersteuning van ons, dankzij onze sterke samenwerking met Daheng Imaging. Zowel GeT-camera's als Daheng Imaging hebben jarenlange kennis van machine vision en delen dit met u op ons kenniscentrum, tijdens meetings, telefoongesprekken, e-mails en remote-sessies.

We begrijpen dat elk product en project specifieke cameravereisten heeft. We hebben een groot en sterk cameraportfolio en zorgen ervoor dat we de juiste camera voor uw toepassing hebben. Ons industrieël cameraportfolio omvat USB2-, USB3-, GigE-, 5GigE- en 10GigE-cameratechnologie met hogesnelheidssensoren tot 860 fps en hoge resolutie global-shutter sensoren tot 31MP.

Het genereren van geweldige klantervaringen zit in ons DNA. Op onze intuïtieve website kunt u eenvoudig onze producten ontdekken, direct alle prijzen zien, offertes genereren, bestellingen plaatsen en ondersteuning krijgen. Bel ons als u persoonlijke ondersteuning nodig hebt om de beste cameratechnologie voor uw toepassing te selecteren.

GeT Cameras hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in het midden van Brainport Eindhoven, Nederland. Wij zijn de exclusieve distributeur van Daheng Imaging voor het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland met verkoopkantoren in Londen en Düsseldorf. We leveren onze producten ook aan veel andere EU- en niet-EU-landen.

We verkopen producten waar we echt in geloven en die de Europese norm overtreft. We bezoeken de R&D en productieafdeling van Daheng Imaging regelmatig. Op de foto ziet u Gaspar van Elmbt, Managing Director van GeT Cameras (rechts) en Suyu Kong, Director of International Sales van Daheng Imaging (links), tijdens een van deze bezoeken.

VISIE
Het worden van de toonaangevende distributeur van machine vision wereldwijd die wordt gewaardeerd om zijn sterke en betrouwbare producten, eerlijke prijzen en geweldige ondersteuning.


Contactgegevens
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
T: 040-8514838
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 4
Jaaromzet: > €5.000.000