< Terug naar alle leden

Reuzado ICT Branche: ICT & Telecommunicatie, Hardware

Bedrijfsomschrijving

Alle ICT vraagstukken - optimale oplossingen
* Circulaire economie
* Kennisbank
* Overname gebruikte hardware
* Datavernietiging/wipe
* Certificering
* IT-donatie
* MVO
* Levering nieuwe ICT apparatuur

Reuzado ICT Services levert al 18 jaar ICT-diensten van hoog niveau en refurbished goederen van goede kwaliteit. Groot geworden door het meedenken, aandragen van kostenbesparende oplossingen en doen en leveren wat we beloven.
Reuzado, Esperanto voor ‘hergebruik’.

Reuzado is dé expert voor alles op het gebied van ICT. Met een team van 60 collega’s, een warehouse van 3.000 m2 en een eigen wagenpark, voorzien we in elke behoefte. We stropen al jarenlang onze mouwen op voor zowel kleine als grote ICT- projecten.

In 2004 is Reuzado BV opgericht voor de in- en verkoop van gebruikte ICT-goederen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar zowel ICT-dienstverlening als de opkoop van gebruikte hardware centraal staat.

Wilt u van uw gebruikte hardware af, maar bent u bang dat uw data op straat komt te liggen? Wij kopen uw gebruikte hardware en zorgen voor een veilige, volledige en gecertificeerde datavernietiging. Dit doen we op onze beveiligde vernietigingslocatie of bij u op locatie. We regelen bovendien de complete inrichting van uw nieuwe werkplek, voor zowel nieuwe als refurbished producten. Installeren, verhuizen, verwijderen of veranderen van uw werkplek, thuis of op kantoor? Wij draaien onze hand er niet voor om. De juiste image en software nodig op uw PC? Geen probleem! Met onze vakmensen en expertise garanderen we dat de projecten van onze partners en eindgebruikers efficiënt, harmonieus en economisch verlopen voor alle partijen. Onze professionals staan voor u klaar en bieden ondersteuning op elk formaat. Wij detacheren waar en wanneer u dat wilt.

MVO

Bij Reuzado staat de maatschappij altijd op onze agenda. We houden ons sinds de oprichting bezig met bijvoorbeeld recycling en we richten ons op circulair ondernemen. Naast de focus op het milieu, denken we ook aan dier en mens.


Contactgegevens
Haarlemmerstraatweg 103
1165 MK Halfweg
T: 06-42559768
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -