< Terug naar alle leden

STI Firestop Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Specified Technologies Inc. is marktleider in het ontwikkelen van innovatieve brandbeveiligingssystemen die de verspreiding van vuur, rook en hete gassen helpen stoppen. Al 30 jaar werkt ons team nauw samen met de bouwsector om eenvoudige oplossingen te creëren voor complexe brandwerende problemen.

Onze missie
Om innovatieve en kosteneffectieve brandwerende oplossingen te bieden.

Onze kernwaarden
- Brandwerendheid en zijn belangrijke rol in levensveiligheid
- Het succes van onze klanten en hun ervaring
- Het leveren van kennis en uitstekende technische ondersteuning
- Het handhaven van een cultuur van integriteit, zorgzaamheid, respect, flexibiliteit, teamwerk en plezier
- Het ontwikkelen van hoogwaardige, innovatieve en milieuvriendelijke producten
- Onze medewerkers en hun persoonlijke en professionele ontwikkeling
- Financieel duurzame prestaties
- Milieuvriendelijke producten

STI is marktleider in het ontwikkelen van innovatieve brandbeveiligingssystemen die de verspreiding van vuur, rook en hete gassen helpen stoppen. Al meer dan 30 jaar werkt ons team nauw samen met de bouwsector om eenvoudige oplossingen te creëren voor complexe brandwerende problemen. Onze SpecSeal® en EZ Path® productlijnen zijn ontworpen om krachtige prestaties te leveren. Omdat onze systeemontwerpen gebruikersgestuurd zijn, zijn ze gemakkelijker toe te passen. Het resultaat zijn eenvoudig ontworpen, uitstekende brandbeveiligingssystemen die vaak resulteren in lagere installatiekosten. STI-producten en -systemen bieden innovatieve brandwerende oplossingen voor alle soorten nieuwbouw- en retrofittoepassingen. Aangezien firestopping onze enige activiteit is, concentreren we al onze middelen op het leveren van de hoogste kwaliteit, volledig geteste, innovatieve firestopping-oplossingen.

Onze toewijding
Bij STI zijn producten maar één onderdeel van ons waardepakket. Als volledig gefocuste fabrikant zijn we toegewijd om complete oplossingen te bieden voor uw Firestop-behoeften en -uitdagingen. We investeren de tijd om de unieke behoeften van specifieke bouwsegmenten en applicators te begrijpen en vervolgens producten, systemen en programma's te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt om aan deze behoeften te voldoen. De resultaten zijn brancheveranderende, innovatieve, gepatenteerde technologieën zoals EZ Path® Fire Rated Pathway en Triple S® tweetraps opschuimende kit, of programma's en diensten zoals ons Barrier Management Program (BMP) voor de gezondheidszorg of de eerste webgebaseerde "Submittal Builder™." Als stabiel, groeiend, particulier bedrijf hebben we controle over onze toekomst. We doen wat goed is voor de lange termijn, geen kwartaalcijfers. We blijven ons inzetten voor deze waarden.

Marketing en reclame
Bij STI bieden we onze salesforce, distributeurs en klanten volledige marketingondersteuning om hen te helpen hun doelen te bereiken. Dit jaar zullen we doorgaan met het uitrollen van nieuwe campagnes en voortbouwen op onze kerndiensten. Hier is een lijst van welke services beschikbaar zijn:

- E-mailmarketingprogramma's
- Adverteren
- Webtools
- Ondersteuning van distributeurs
- Promotievideo's
- Persberichten
- Webinars
- Sociale media
- Ondersteuning voor beurzen en evenementen
- Opleiding
- Casestudy's


Contactgegevens
Ossendrechtstraat 13
5045 TA Tilburg
T: 06-57191920
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 7
Jaaromzet: -