< Terug naar alle leden

Knapzak Branche: Facilitaire dienstverlening, Milieudienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Dé aanbieder van duurzame oplossingen voor afval inzameling
Als toonaangevende speler binnen het domein afvalverwerking draagt Knapzak Benelux bij aan het creëren van een duurzame wereld en een circulaire economie. Wij bieden inventieve oplossingen aan bedrijven om efficiënt afval in te zamelen, zodat wij hen helpen om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

- Knapzak ontzorgt de klant zodat deze op een effectieve manier afval aan de bron kan scheiden.
- Knapzak levert kwalitatief hoogwaardige producten, zodat alles in één keer goed kan gaan.
- Knapzak helpt klanten geld te besparen door afval te scheiden.
- Knapzak helpt bedrijven te voldoen aan de wettelijke, maatschappelijk en eigen normen met betrekking tot de circulaire economie.

Samen voor een schonere wereld
Wil je ook op een efficiënte en laagdrempelige manier afval scheiden en bijdragen aan een betere, schonere wereld? Dan ben je bij Knapzak Benelux aan het juiste adres! Knapzak is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar ook die van het meest effectieve inzamelsysteem: het Knapzaksysteem, bestaande uit onze Knaphouder met daarin een Knapzak. Of je nu in een klein bedrijf werkt met weinig ruimte voor het scheiden van afval of juist in een groot magazijn; een Knaphouder met Knapzak past altijd. Deze hebben we namelijk in groottes variërend van 60 liter t/m 2500 liter.

Voor afvalscheidingsbakken met bijbehorende vuilniszakken en voor container-, pallet- en biozakken ben je bij Knapzak Benelux aan het juiste adres. Onze uitblinker in bakken is de PETman, een opvallend vrolijke bak in de vorm van een 1,80 meter hoge reuze petfles. Hiermee zamel je petflesjes in. In deze serie hebben we ook een CANman voor het inzamelen van blikjes, een CUPman voor koffie- en theebekers en een TRASHman voor restafval. Daarnaast ontwikkelen wij klantspecifieke producten zoals eigen zakbedrukkingen of gepersonaliseerd wikkels voor bakken.

Op Knapzak kan je vertrouwen. Als team staan wij namelijk voor je klaar. Momenteel bestaat ons team uit 19 enthousiaste knapzakken. Met zijn allen werken wij eraan om jou te ontzorgen middels onze kwalitatieve hoogwaardige producten. Dat start bij het produceren en inkopen van goede producten en stopt niet bij je aan de deur. Ook na jouw aankoop helpt Knapzak je graag!

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid: Klantgerichtheid is een keuze en het is voor ons een absolute voorwaarde. Qua waarde strategieën kunnen wij ons onderscheiden op de waarde proposities Product, Prijs en Klantintimiteit. Aan Klantintimiteit ontleden wij ons bestaansrecht.

Duurzaamheid: Met onze producten helpen we onze klanten duurzaam te werken. We bieden oplossingen om (kunststof) afval te scheiden vanaf de bron. Door met gerecycleerde grondstoffen te werken, houden we rekening met milieu en natuur. Ook intern denken we aan duurzaamheid. Ons nieuwe kantoor en -meubilair zal energiezuinig ingericht worden. Nieuw is niet altijd beter, en er zal zeker gebruik worden gemaakt van producten met een tweede leven.

Innovatief: Met onze kennis en ervaring, onze specifieke positie in de markt en onze klantgerichte houding zijn wij als de beste in staat om innovaties in onze branche te starten of aan bij te dragen, bijvoorbeeld in samenwerking met klanten of met strategische business partners. We zijn er goed in ideeën van onszelf en anderen te adopteren en te helpen bij de doorontwikkeling daarvan.

Professioneel: Om de andere 3 kernwaarden goed uit te kunnen voeren is professionaliteit een voorwaarde. Processen helpen ons om professioneel te werken. Mensen maken het verschil. Professionaliteit binnen een mensgerichte organisatie als Knapzak betekent onderling respect voor de kwaliteiten van iedere medewerker, ongeacht je functie. We bundelen onze krachten, werken met elkaar en niet naast elkaar.


Contactgegevens
Poppelseweg 7 D
5051 PL Goirle
T: 013-5431110
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -