< Terug naar alle leden

Art & Reno Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Art & Reno is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van professionele betonvloeren. Wij zijn actief in diverse omgevingen, waaronder werkplaatsen, magazijnen, winkelruimtes, showrooms, buitenterreinen en wegen/fietspaden. Ons klantenbestand bestaat uit ZZP’ers, MKB tot multinationals.

Onze unieke aanpak combineert vlak slijpen, repareren, impregneren en polijsten op een milieuvriendelijke manier, zonder de noodzaak van ingrijpend breekwerk. Wij garanderen een vlakke vloer met een lange levensduur en een zeer gemakkelijk onderhoud.

Bedrijfsvloeren worden vaak blootgesteld aan zware belastingen, zoals beschadigingen, vervuiling, slijtage, oneffenheden, onderhoud en stofvorming. Bij Art & Reno nemen we al deze zorgen weg. Dankzij onze jarenlange ervaring en efficiënte machines kunnen we uw bedrijfsvloer snel en volledig opwaarderen. Met ons machinepark kunnen we grote oppervlaktes in korte tijd bewerken, resulterend in een vlakke, vloeistofdichte en hoogglans gepolijste betonvloer die direct weer in gebruik kan worden genomen.

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde vakmensen met liefde voor het vak. Ze polijsten vele duizenden meters betonvloeren over heel België en Nederland, steeds tot grote tevredenheid van de klanten.

Bij Art & Reno gebruiken we geavanceerde diamant slijpmachines om vloeren super vlak te slijpen tot een tolerantie van 1 mm over een lat van 2 meter. Indien nodig kunnen we ook scheuren, gaten en dilataties repareren met een hoogwaardig twee-componenten product.

Polijsten is een duurzame en effectieve oplossing voor het repareren en renoveren van industriële betonvloeren. We streven naar kwaliteit en vakmanschap, waarbij we oneffenheden verwijderen, herstellen waar nodig, impregneren en ten slotte polijsten tot een hoogglansafwerking. Onze werkwijze is ecologisch verantwoord, waarbij we alleen gebruik maken van bestaande elementen om een hoogwaardige betonvloer te realiseren die jarenlang meegaat.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Art & Reno, dé specialist in het renoveren van professionele betonvloeren. Ontdek de voordelen van onze revolutionaire en duurzame oplossingen en laat uw vloer een nieuw leven krijgen. Ons team staat voor u klaar!


Contactgegevens
Draaiboom 84
2360 Oud-Turnhout
T: +32 14 67 92 63
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: -
Jaaromzet: -