< Terug naar alle leden

Voldaan Factuurovernemers Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Voldaan koopt B2B facturen zonder gedoe en verborgen kosten tegen een vast bedrag waarbij wij de volgende 6 regels hanteren;

De zes roze regels: Met goed fatsoen
1 Elke factuur binnen 24 uur.
Wij houden het simpel. Je draagt jouw (niet vervallen) factuur van minimaal €100,- op een zakelijke afnemer aan ons over. Doe je dit vóór 14.00 uur en is alles akkoord? Dan nemen wij de factuur dezelfde dag nog over en staat het geld binnen 24 uur op jouw rekening.

2 Géén jaarcijfers of andere garanties.
Wij vragen nooit jaarcijfers of andere zekerheden. Je staat dus ook niet persoonlijk borg. Helemaal niets behalve de factuur! Heeft de bank jou afgewezen omdat je net bent gestart of weinig vet op de botten hebt? Bij ons ben je van harte welkom!

3 We werken altijd per factuur.
Je bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen je wilt verkopen. We hebben het uiteraard makkelijk gemaakt als je vaker facturen aan ons verkoopt. Maar je moet dus helemaal niets. En je zit nergens aan vast, want je kunt ons dagelijks opzeggen.

4 Vaste tarieven, géén verborgen kosten.
Je betaalt de tarieven zoals die bij ons overal openlijk worden vermeld en verder niets. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk en transparant, vinden wij. Hierin zijn wij uniek in Nederland: al onze concurrenten hebben verborgen kosten. Hoewel we dus op het eerste gezicht niet altijd de goedkoopste lijken, kunnen we dat onder de streep wél zijn!

5 Wij kopen jouw factuur voor eens en voor altijd.
Na de verkoop van jouw factuur loop je geen enkel risico meer. Als de factuur te laat of niet wordt betaald is dat op onze kosten. Je bent overal vanaf. Alleen bij een dispuut komen we bij je terug.

6 Volledig ontzorgd: wij regelen alles.
Zodra de factuur aan ons is gestuurd hoef je nergens meer naar om te kijken. Wij regelen de rest. Dit doen we uiterst zorgvuldig en met veel respect voor jouw commerciële relatie. Daar hebben we zelf natuurlijk ook baat bij.

Een betrouwbare partner
Voldaan is medeoprichter van Stichting MKB Financiering. Daarmee maken wij ons hard voor het verbeteren van de niet-bancaire financieringsmogelijkheden voor ondernemers. Daarnaast zijn we lid van FAAN, de belangenverenging van de factoringbranche en aangesloten bij Kifid, het financiële klachteninstituut waar je als ondernemer terecht kunt met een klacht. Kies jij voor Voldaan, dan zeg je ‘ja’ tegen een betrouwbare partner die jouw belangen vooropzet. Knab, SNS Bank en Regiobank zijn partijen die al zijn overtuigd en waar wij met trots mee samenwerken!


Contactgegevens
Hambakenwetering 5
5231 DD 's-Hertogenbosch
T: 085-4017964
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -