< Terug naar alle leden

Luke Recruitment Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Werving & Selectie bureau voor vaste en interim functies.
Door functionele expertises te combineren met marktkennis zijn onze recruitment consultants in staat de meest geschikte kandidaat te vinden voor vaste en interim vacatures. Onderscheidend. Omdat we een slimme digitale omgeving combineren met onze eigen kennis en kunde.

We connect people and companies who dare to grow.

Interim
Een interim oplossing creëert ruimte voor een zorgvuldige vaste invulling.

De interim professional.
Niet alleen als er grote veranderingen in een organisatie plaatsvinden kan het inzetten van een interim professional een goede oplossing zijn. Ook als er nog geen vaste werknemer voor een positie is gevonden of als er behoefte is aan tijdelijke specifieke kennis kan een interim professional van meerwaarde zijn. Zij zijn niet verbonden met de geschiedenis van een afdeling of bedrijf en kunnen daardoor gemakkelijker moeilijke beslissingen nemen. Zij werken snel, resultaatgericht en beschikken over een berg aan specifieke werkervaring. Bedrijven ontdekken in toenemende mate dat het geen extra kostenpost is, maar een investering in de toekomst.

Een interimmer geeft ruimte aan twee kanten.
De kandidaat
Versnel je loopbaan met interim uitdagingen. Via Luke kun je aan de slag bij bedrijven in groei en ontwikkeling binnen verschillende vakgebieden. Zo bieden wij jou interessante & uitdagende interim opdrachten binnen verschillende expertises van Luke: Project Management, HR, Finance, Marketing & Communicatie, Customer Service, Procurement, Logistics en Supply Chain.

De opdrachtgever
De wereld verandert steeds sneller. De snel en ingrijpend veranderende markten vragen om flexibiliteit. Wij werken continu aan de instroom van interim-talent. Daarom hebben we met één druk op de knop toegang tot de beste interim kandidaten binnen verschillende expertises van Luke: Project Management, HR, Finance, Marketing & Communicatie, Customer Service, Procurement, Logistics en Supply Chain. Met behulp van onze toonaangevende database en bewezen netwerkcapaciteiten selecteren wij de best mogelijke kandidaten. Alle interim kandidaten zijn vooraf door Luke getest en geselecteerd en zijn “Luke Proof”: nieuwsgierig, reflectief, kunnen effectief omgaan met nieuw complexe situaties, creëren focus en staan open voor anderen. Zij leren sneller in veranderende situaties.

Wie is Luke?
Luke Recruitment werft en selecteert ervaren professionals voor vaste en interim banen op HBO- en academisch niveau.

Luke staat voor Recruitment Innovators.
Én Recruitment Professionals. Een dijk van een combinatie. Onze business?

Heel kort: Werven, Selecteren, Onboarden met Resultaat. De beste kandidaat vinden, tot een match komen die niet beter kan. We zijn er goed in.

Onderscheidend. Omdat we een slimme digitale omgeving combineren met onze eigen kennis en kunde.
Efficiency als basis om kandidaten vervolgens op een heel persoonlijke en gerichte wijze te kunnen werven. We CARE, zeggen we daarover. Net zo belangrijk als DARE.

We hebben zelf ook lef. Dare to Grow is onze overtuigde missie. Het is ook wat de snel veranderende wereld van vandaag vereist. We zien lang bestaande verdienmodellen in vrijwel alle industrieën verdwijnen. Dit vraagt om andere kwaliteiten en om medewerkers met groeipotentieel. Om een andere aanpak en visie.


Contactgegevens
Koningsweg 66
5211 BN 's-Hertogenbosch
T: 073-6154700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -