< Terug naar alle leden

Konica Minolta Business Solutions Nederland Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

KONICA MINOLTA IS EEN INTERNATIONAAL BEDRIJF DAT INNOVATIEVE OPLOSSINGEN AAN ORGANISATIES EN DE SAMENLEVING BIEDT
Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, Konica Minolta heeft haar groepsmaatschappijen in 50 landen met meer dan 44.300 werknemers en biedt producten en diensten in 150 landen over de hele wereld. Onze Mensen en Innovaties houden ons in beweging om onze business te versterken, continu ons motto ‘Rethink and shape the future’ toe te passen en de manier waarop mensen zakendoen en technologie inzetten te veranderen. Als een toonaangevende IT-dienstverlener, streven wij ernaar om aan de altijd veranderende behoeften van onze Klanten te voldoen met onze Digital Print, lT, Artificial Intelligence en Augmented Reality oplossingen.

Konica Minolta Business Solutions is een dochteronderneming van Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokio, Japan. De onderneming levert diensten en verdeelt producten, systemen en oplossingen die aan alle voorwaarden van printen op kantoor- en in de productie voldoen over de volledige levenscyclus van documenten. Ons portfolio gaat van kleur- en monochroom multifunctionele en productiesystemen, laserprinters en multifunctionele apparaten tot moderne software die apparaten naadloos in werkprocessen en IT-omgevingen integreert.
Het Managed Print Services concept, genoemd Optimized Print Services™(OPS) bij Konica Minolta, is een unieke totaaloplossing waarbij bedrijven één allesomvattende factuur betalen, geldt als kern punt van transparantie, eenvoud en flexibiliteit .Om klanten als print- en industriële ondernemingen optimaal met innovatieve en duurzame oplossingen te ondersteunen, investeert Konica Minolta, als technologische leider voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en voert zij regelmatig nieuwe standaarden in voor de hele printindustrie.

DUURZAAMHEID
Konica Minolta is, doormiddel van haar innovaties voor bedrijven en maatschappij, betrokken bij duurzaamheid. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten bij het behalen van hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen. Met onze duurzaamheidsoplossingen kunnen klanten een hogere efficiëntie en lagere kosten bereiken, evenals een verantwoorde digitale werkomgeving. Onze aanpak richt zich op vier klantgerichte onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid:
1. Enhance our corporate sustainability
2. Strengthen your energy efficiency & climate protection
3. Fortify your resources protection & waste reduction
4. Foster your diversity & human comfort

Onze missie
Onze missie is het creëren van nieuwe sociale en economische waarden.

Al onze activiteiten zijn gebaseerd op de Charter of Corporate Behavior (het Handvest voor ondernemingsgedrag). In dit document leggen wij expliciet onze gedragscode vast. Wij doen dit niet alleen om ons bedrijf op een duurzame manier te laten groeien, maar ook om onze sociale verantwoordelijkheid te nemen en een bijdrage te leveren aan de samenleving als geheel.

De bedrijfsfilosofie van Konica Minolta is gebaseerd op dit Handvest en heeft de missie: "Het creëren van nieuwe waarden". Wij staan klanten en de samenleving als geheel bij door met creatieve ideeën tastbare nieuwe waarde toe te voegen. In lijn met haar filosofie streeft Konica Minolta ernaar om zich te vestigen als een bedrijf dat van vitaal belang is voor de samenleving. Dit doet zij door een nieuwe toegevoegde waarde te creëren die innovatieve ideeën in de wereld brengt. Terwijl sociale, ecologische en economische doelstellingen meewegen, is onze duurzaamheidsmissie "Het creëren van nieuwe waarde voor een duurzame wereld".


Contactgegevens
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp
T: 0206584223
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000