< Terug naar alle leden

Tilaa Branche: ICT & Telecommunicatie, Internet

Bedrijfsomschrijving

Cloud computing met onbeperkt traffic
Wereldwijd vertrouwen organisaties en ondernemers op Tilaa. Onze cloud infrastructuur is volledig geautomatiseerd en gebouwd om met je bedrijf mee te groeien.

Partner van innovatieve bedrijven
Van individuele projecten tot aan het beheer van de gehele bedrijfsinfrastructuur. Tilaa maakt cloud computing logisch, eerlijk en veilig.

Voor bedrijven in iedere markt
Het bouwen van een succesvol bedrijf kan een flinke uitdaging zijn. Welke weg je ook neemt om aan de top te komen, Tilaa staat achter je.

Over Tilaa
Een stevige basis voor jouw bedrijf

Tilaa maakt cloud computing toegankelijk, eerlijk en betrouwbaar. Wij leveren easy-to-use en volledig geautomatiseerde infrastructuuroplossingen voor bedrijven van de toekomst, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Deploy, bouw, groei en schaal
Van individuele projecten tot aan het beheer van alle bedrijfsinfrastructuur: met het cross-cloud platform van Tilaa kan iedereen bouwen en schalen met behoud van maximale prestaties.

In een landschap van techgiganten, staat Tilaa voor onafhankelijkheid, authenticiteit en een efficiënte aanpak. Onze hoogwaardige deeloplossingen zijn solide bouwstenen voor hen die op ieder gewenst moment hun hybride omgeving aan ons willen koppelen, zonder ergens aan vast te zitten.

Your preferred cloud partner
We zijn kostentransparant, internationaal gecertificeerd en auditable: alles draait om onze gebruikers, hun behoeften en hun veiligheid. Vanuit kennis en ervaring begrijpen we de noodzaak van voorspelbaarheid en betrouwbaarheid. Onze specialisten zijn ook ervaringsdeskundigen: dichtbij, pragmatisch en denkend in oplossingen die echt werken.

Wij bestaan om ruimte te bieden aan briljante ideeën. Ons succes is jouw succes.

Gecertificeerde VPS hosting
Tilaa is ISO 27001, ISO 9001, PCI-DSS, NEN 7510 en ISAE 3402 Type I gecertificeerd en levert diensten vanuit twee datacenters in de omgeving van Amsterdam. De certificeringen tonen aan dat Tilaa databeveiliging en kwaliteitsbewaking op orde heeft. Daarnaast is het Tilaa netwerk volledig redundant uitgevoerd. We hosten op dit moment voor bedrijven en individuen uit meer dan 130 landen.


Contactgegevens
Willemsplein 2 5211 AK
's-Hertogenbosch
T: 085-2100500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -