< Terug naar alle leden

Yvofit Vitaliteitscoaching Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Yvofit vitaliteit coaching voor bedrijven

Uit onderzoek blijkt dat 39% van de werknemers zich vaak niet fit voelt! Ook is aangetoond dat Vitalere medewerkers gelukkiger zijn, productiever en sterker betrokken bij de organisatie.

Fitte werknemers geven minder verzuim!

Je weet vast dat verzuim al snel 250€ tot 400€ euro per dag kost. Stel dat er in je bedrijf altijd één medewerker ziek is, dan kost dat dus 60.000 - 100.000 euro per jaar!
En dat is slechts bij één zieke medewerker. De investering in vitalere medewerkers waardoor het ziekteverzuim omlaaggaat, is bijna altijd lager dan de kosten van altijd één zieke medewerker hebben. Het verdient zichzelf dus gewoon terug.

Graag denk ik mee over vitaliteit op de werkvloer. En dat is altijd maatwerk, waar ligt in jouw bedrijf een uitdaging of kans op meer vitaliteit en minder verzuim?

Dagelijks houd ik me bezig met het coachen, motiveren, trainen en begeleiden van groepen of individuele medewerkers om zo het beste resultaat te behalen.

Ik ga voor resultaat op de lange termijn, ben daadkrachtig, praktisch ingesteld, vertaal het naar de werkvloer, creatief, out-going, neem geen blad voor de mond, eerlijk en oprecht.

Wat zijn de vitaliteit thema's waar ik mee werk?
Energie & vitaliteit
Ben jij wel eens moe, futloos of zit er geen puf in je lichaam, dit beïnvloed je levenskwaliteit enorm.

Stress & burn-out preventie
Welke signalen of tekenen geven aan dat jij stress ervaart of uit balans dreigt te raken.

Bewegen & activiteit in balans
Rust roest, hoe komen jouw medewerkers in beweging?

Slapen & herstel / ontspanning
Slapen als een roosje hoe doe je dat? Met een goede slaaproutine wordt jij fit wakker

Balans tussen werk & privé
Hoe houden jouw medewerkers alle ballen in de lucht? Wat als de balans er even niet is? Dit heeft ook invloed op het werk.

Bewustwording bij afleiding, focusverlies.
uit onderzoek rolt dat 30% vd werktijd verspilt wordt aan afleidingen.. En tegenwoordig zijn we allemaal verslaaft aan onze mobie en social media
Hoe ga je hier effectiever mee om?

VITALE WERKOMGEVING!
Vitaal werken integreren binnen je organisatie

Binnen de huidige economie, met een groeiende werkdruk, wordt er meer gevraagd van werknemers. Het is van groot belang dat werknemers ook onder deze werkdruk gezond en vitaal functioneren.

PERSOONLIJKE COACHING MEDEWERKERS
Vermoeden dat er iets speelt op persoonlijk vlak?

Vitale mensen zijn aantoonbaar gelukkiger én productiever. En dat heeft direct een positief effect op de resultaten van een organisatie. Vitale medewerkers staan aan de basis van duurzaam succes van iedere organisatie.


Contactgegevens
Wintereik 12
5682 HM Best
T: 06-10792050
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -